Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

mam taki problem z chlopakiem ktory

Polecane posty

Gość ika..

chyba zabiega o mnie, jestesmy w stalym kontakcie ale ja nie umiem otwarcie rozmwiac o uczuciach. On wyciaga ode mnie czy go lubie itp. Mnie rzecz jasna bardzo sie podoba ale nie umiem mu tego powiedziec tylko okreznymi drogami. Meczy mnie to z jednej strony tak juz mam- zawsze trzymam na dystans ludzi ktorch znam krotko .I co tu robic ?

Gość Mr.Lomely
nie martw sie, ja mam podobnie tylko w drugą strone :) pozdrawiam

Gość cloud of shit
no ja tez mam problem z okazywaniem uczuc. Mam chlopaka, ale ja nie mowie "tesknie" "kocham"... czasem sie zdarza... ale ja juz taka jestem, a on to zaakceptowal

Gość ika..
wyzej to podszyw . On zwrocil mi ostatnio uwage, ze nie potrafie mowic o uczuciach i ma racje - jeszcze slabo sie znamy wiec dopiero teraz powoli zaczyna zauwazac, ze taka jestem. Z drugiej strony ciagle mi mowi jaka jestem wspaniala .Ja chcialabym to zmienic i czy wogole jest mozliwosc by jakos sie przemoc?

Gość cloud of shit
ika- nie wiem czy jest mozliwosc. Ja taka jestem z natury, wiec moj chlopak to zaakceptowal. Przynajmniej jak powiem "kocham" czy "tesknilam" to duuzo dla niego znaczy, bo nie slyszy tego czesto.