Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyny ratunek

Jedyny ratunek dla wyniszczanej Polski.

Polecane posty

jak to czytam to mam ochotę - mimo że do agresywnych ludzi nie należę - \"przemówić\" autorowi do rozsądku brrr... to by było gorsze niż Korea Płn. :o

Gość jedyny ratunek
to jedyny ratunek dla zazydzonej i zniewalanej przed zydolweactwo Polski. ale to tylko okres przejsciowy, po odnowieniu Chrześcijańskiego Państwa Polskiego suwerennego i niuepodleglego wszystko wróci do normy, tylko trzeba rozlizyć zydostwo, zdrajcow, komuchow i tak zwanych "liberałów", którzy od wiekow okradaja i wyniszczają bioedną polske. Od 50 lat w polsce jest coraz gorzej.

mam nadzieję że to tylko prowokacja?:D chcesz kraju katolickiego - won do watykanu :D

Gość jedyny ratunek
haha! do watykanu? watykan nie jest od dawna krajem katolickim, po przyjęciu soboru przez zydowską piątą kolumne w kosciele katolickim, JPII i Benetykt są antypapieżami. Prawdziwe chrzescijaństwo to chrzescijaństo przedsoborowe!!! poczytaj troche o konkekwencjach soboru dla wiary naszych ojców, zniszczyli, zażydzili kosciół.... wyniszczajką polskę

a wiesz że Jezus był żydem? :D:D:D PS ten topik mi bardzo poprawił humor:classic_cool:

Gość a ja jestem za PZPR
jedyną i słuszną drogą !!

Gość jedyny ratunek
16 postulatów pojednania z Zydami http://www.polonica.net/16Postulatow_pojednania.htm Wyraźnie napisane w pkt. 2. "[zydzi powinni] Przyznać się do zbrodni Bogobójstwa i przeprosić wszystkie narody świata za śmierć Jezusa Chrystusa." to żydzi zabili chrystusa i zabiją też polske

Gość Kto zna jeszcze jakiś
jedyny i słuszny ratunek dla Polski ? Ogłaszamy konkurs !

no bo wiesz... przez jakiś czas byłem katolikiem i wiem że Jezus nie był (jest) Bogiem :D może jeszcze każdy Niemiec powinien przeprosić za Hitlera, rus za Stalina, Francuz za Napoleona itd. :D

Gość i rozbójnik Rumcajs za misia
Kolargola !!

Gość a ja się podpisuję
pod tym memoriałem. Uważam że Polską rządzibanda żydów i komuchów!!! Moja babcia mówi że nawet Kwach to żyd. Jego ojciec nazywa sie Sztolcman czy jakoś tak.

Gość pracowity niemiec
wątpię w to co pisze autor/ka bo teraz polska jest wyjątkowo odzydzona czytaj " pogrom 6 mln " z jednym się zgodzę chrystusa zabili semici czyli nacja do której należą także żydzi ale nie tylko bo także arabowie itp osobniki to jest całkowita prawda ale czym sie przejmować :o ps wiecie kim jest Odyn ?