Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmonka

co chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Polecane posty

Gość farmonka

ja np. chciala bym dostac najnowsza plyte Ewy Bem lub Edyty Górniak i perfumy Elizabeth Arden -sunflower. a wy?

Gość farmonka
albo jakis fajny zestaw po prysznic-z serii tych takich z myjka jakimis pierdołami,jakies olejki do kąpieli,takie cos milusie zeby było

Gość Kota Norweskiego - Lesnego
:D

Gość gacowata
zdrowie ...bo cos szfankuje

Gość farmonka
nie chcecie prezentów?

mp4, bullteriera, ciuszki, perfumy Naomi lub In Love Again, zegareczek, nowy telefonik ojjj lista jest ogromna! tylko gwiazda malo hojna.. :)

Gość Wolontariuszka991
Pomocyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okrutni ludzie potraktowali psa jakzabawke!!!!!!!!!!!!! Nie pierwsi, nie ostatni!!!!!! Znudzili sie, oddali do azylu!!!!!!!!!!!!!! Dobrzy! Mogli przeciez przywiazacdo drzewa w lesie...........Pies jest sliczny i niezwykle madry!!! Szkoda go do klatki!Zyl w ogrodzie,spal w budzie, nie wymaga spania w lozku ale potrzebuje bliskosci czlowieka!!! Zyl w domu z dziecmi (piekna lekcja dla dzieci, brawo rodzice!!!! mam nadzieje, ze gdy sie zestarzejecie tez wyladujecie w jakims domu starcow!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kochalje, zabawial i uczyl!!!! Moze ktos znajdzie dla niegopusta bude i miske strawy!!!!!! Pomozcie!!!!!!! Pies jest wyjatkowo madry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
a ja dostanę to, co najbardziej lubię - spokoj, ciszę... :) Przez prawie dwa tygodnie będę miała całe mieszkanie tylko dla siebie... :)

Gość chcialbym dziewczyne
i uczucie :(

Gość latte23*
Chciałabym dostać Jego dotyk i objęcie. Nic innego, nic więcej. Tylko się przytulić ...

chcialabym zeby ktos mi zaplacil za profesjonalna sesje zdjeciowa w bieliznie badz pomogl mis ie wybrac w podroz do ameryki poludniowej :D:D:D ehh marzenia nic nie kosztuja;)

Gość co z tym psiakiem
kurczę, ja juz mam ich 4 w tym wlanięty szczeniak :D ale może dałabym radę.. ile ma lat,to pies czy suczka?

Gość trtrewtre
wygrac w totka

Gość pomagapodpo
swiety spokoj, ciszę... i zeby swolocz ktora wynajmuje mieszkanie obok chamkom zdechla za kare

Gość kluska serowa
cos co moj maz kupilby dla mnie wczesniej i juz wczesniej mial jakis pomysl na prezent. nie jestem wymagajaca, ale jak w ta wigilie poleci mi rano kupowac prezent, albo tak jak w moje urodziny oswiadczy mi ze nie mial czasu mi nic kupic to utluke jak psa.... ... albo po prostu juz wiecej ode mnie tez nic nie dostanie :P

Gość kluska serowa
he he... no niezle to napisalam oczywiscie "utluke jak psa" to tylko przenosnia (akurat niezle z tym trafilam biorac pod uwage ze tu jedna osoba szuka domu dla psiaka :D )

Gość
olejki do kąpieli, torbę, swetr - co więcej - wszystko to dostanę :D

Gość farmonka
a ja mam nadzieje ze dostane choc jeden z moich wymarzonych prezentow.

Gość Płytę Kylie Minogue X