Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bsmutna

NIE MAM OCHOTY ISC NA WESELE I MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość bsmutna

bo moj chlopak bardzo chce isc,bo to jego najlepszy przyjaciel,a mi sie poprostu niechce isc:( i nie wiem co zrobic:(

Gość bsmutna
poprostu nie mam ochoty isc

Gość siedz w domu i gnij przed komp
em

Gość no to jak tobie sie
nie chce iśc na ślub jego najlepszego przyjaciela, to się kiedyś nie żdziw jak jemu nie będzie się chciało iść na ślub twojej przyjaciółki, siostry czy innej koleżanki

Ten powód nie jest przekonujący... Nie lubisz tańczyć? Barometr Przegranego Życia ---->>idziesz na łatwiznę :)

Gość bsmutna
o ranyyyy poprpstu nie mam ochoty isc,beda tam osoby za ktorymi nie przepadam:(:(:(

To mu to wytłumacz, ale nie zdziw się, jak się obrazi. Najwyżej pójdzie sam. A nie będzie Ci głupio w stosunku do najlepszego przyjaciela Twojego faceta? Może mu się zrobić przykro.

Gość bsmutna
nie obchodzi mnie jego przyjaciel porpsotu,pytam tylko jaka scieme moge wymyslic zeby nie isc

Gość doradczyni z chatynki
Rozwolnienie!!!! Ale tego dnia!!!!Sukienka niech wisi na iweszaku wyprasowana, butki wyglancowane, perfumiki na toaletce gotowe do spryskania, loki na głowie juz sie kołysza, a ty....otulona w pled ogłaszasz wszem i wobec , ,że naszedł ciebie starszny rozstrój zoładka i jak by co to dojdziesz!!!!!! Może byc?

Podczas ogłaszania owej wiesci , popijaj okropna w smaku i zapachu miksturę, aby wzmocnic efekty wizualne...:)

A tak na powaznie, powiedz mu, ze nie chcesz iśc, ale jak sie namyslisz to wpadniesz na wesele na trochę. :)