Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manka111

SEKSUPOLOG?????GINEKOLOG????PSYCHOLOG??????

Polecane posty

Gość Manka111

do kogo najlepeij sie udac jak ma sie problemy ze wspolzyciem byc moze jest to jakas blokoda psychiczna.poradzcie bardzo mi na tym zalezy i ile kosztuje taka prywatna wiu'zyta!!!i jeszcze jedno moze ktos zna takiego dobrego naprawde specjaliste w gdansku.dziekuje

Gość helppppppppppppppppppppp
ty od tej pochwyu rozciagliwej?

Gość Manka111
dziekuje za odpowiedzi bardzo na poziomie

Gość mysle ze seksuolog

Gość Manka111
mam 24 lata.problem jest w tym ze dla mnie moglby w ogle nie istniec.praktycznie nie mam ochoty na sex.kocham mojego chlopaka jest przystojny ma fajne cialoko ale mimo wszstko to nie moze mi pomoc.jest mi z tym bardzo zle.pomozcie

Gość ehhhhhhhhhhh
Mam to samo :(

Zaden seksuolog ci na swiecie nie pomoże jak ty sama nie chcesz sobie pomóc Musisz uwierzyć w siebie ,że wszystko co masz jest podniecajace dla faceta Musisz w to uwierzyć że skoro masz go i on cię kocha to znaczy że cie akceptuje ze wszystkimi twoimi niedoskonałosciami,ktore zaszczepił Twoj poprzedni facet chyba Marek.to był naprawdę zły człowiek i chyba się zgodzisz ze mna że nie był wart Ciebie.

Gość tej tak
oddaj mi tego chłopaka, po co ma się marnować :o

Gość Manka111
akceptuje siebie bo wiem ze jestem atrakcyjna wiem ze go podniecam strasznie wiec nie w tym problem!!!napewno nie!!!a porzadanie???hmmm....nie wiem czy wiem co to jest.........chyba nie zanm tego uczucia kto mi moze pomocónawet nie seksuolog???:(

Moze najpierw do ginekologa? .. On Cie zbada, i zaleci Ci co powinnas dalej robic.Czasami przyczyny sa rozne.Takze ja bym najpierw poszla do ginka,jesli by sie okazalo ze nie ma zadnych ukytych problemow fizycznych to wtedy seksuolog.

Wierzysz w sexuologów? Mam w tym wapliwości.. może sie mylę ale uważam tą dziedziną na naciągnięta..

No dla mnie seksuolog to taki psycholog ale skoncentrowany tylko na jednej dziedzinie.No i to by jej pomoglo.Psycholog moze nie bylby taki dobry bo oni glownie to depresja i takie inne problemy.A seksuolog konkretnie od seksu.

Gość Manka111
dzieki u ginekologa bylam nie mowilam o moich problemach bo nie wiem czy jest sens jak mi pomoze ale zbadal i wszystko jest oki