Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka356

BOL NEREK W CIAZY,,,POMOCY! CO O TYM WIECIE???

Polecane posty

Gość kalinka356

8 dni w szpitalu,a teraz reszte w domu dzis 12 dzien bolu,ktora z was miala bol nerek??Piszcie prosze wszystko co otym wiecie,

Ja miałam w 17 t.c. kolkę nerkową, szkończyło się na szpitalu i wodzie Jana. Niestety do tej pory mi9 dokuczają.

Gość kalinka356
kasika-a w ktorym tygodniu teraz jestes??Ile to juz u ciebie trwa??Ja jestem w 24 tyg.c Mozesz spac w nocy? Bo ja sie co kilka godzin budze musze chodzic po domu ,masowac az przejdzie

Mój synek ma prawie dwa lata, a do tej pory mam czasami bóle. W nocy spałam na lewym boku, to najlepsza pozycja, pij też wode Jana i jedz mało soli. Powodzenia

Ja miałam kolke nerkową 2 razy i zapalenie 1 raz. Jak to się już przyplącze to z reguły są nawroty. Leżałam w szpitalu i dostawałam antybiotyki dożylnie .

Gość hmm moze pomoze
moj tata ma kamienie w nerce , jak na prawde go boli to bierze furagin moze wam tez przejdzie mamusie ,a po za tym ziolka pokrzywa ,skrzyp ,ale furagin szybko dziala przeciwbolowo

Ja też w ciąży miałam kolkę nerkową, brałam tabletki \"NO-SPA\" Leż na przeciwnej stronie, nie na tej która Cię boli. Mnie bolało tydzień czasu. Coś strasznego, lekarz wytłumaczył to tak: powiększające się dziecko uciska moczowód, mocz nie jest dobrze odprowadzany i nerka zaczyna gorzej pracować co powoduje ból.

ja mialam atak kolki nerkowej jakis miesiac temu ostatni tydzien temu.Wyladowalam w szpitalu bo podejrzewali zapalenie wyrostka.Przelezalam jeden dzien na ostrym dyzurze napatrzylam sie wymacalo mnie 3 lekarzy i jedyny plus z tego wszystkiego to taki ze robili mi trojwymiarowe usg na ktorym pokazal sie ptaszek tj.dowiedzielismy sie ze bedzie chlopak:)wczoraj tez mnie kolka lapala ale wzielam nospe forte paracetamol i przeszlo uff.ja jak mam atak to trwa dzien i mam nadzieje ze nie wyladuje z tego tytulu na 8 dni w szpitalu:(KASIKA1- co to jest ta woda jana??????!!!!!

To taka woda niskomineralizowana, która ma w sobie składniki, które działają zbawiennie na nerki. Gorąco polecam,