Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynetttttttkaaaaa

zmiana tabletek anty ! pomocy !

Polecane posty

Gość novynetttttttkaaaaa

dziewczyny moge samodzielnie zmienic tabletki z novynette na regulon ? nie mam mozliwosci teraz dostania sie do lekarza a w piatek powinnam juz brac tabletki.opakowanie wzielabym od kolezanki.co o tym myslicie ? moga byc jakies skutki ?

Gość Marika 89
Moim zdaniem zmianę tabletek powinno uzgadniać się z lekarzem. Ryzyko jest takie, że tabletki, które są dobre dla twojej koleżanki niekoniecznie muszą być dobre dla ciebie. Mi akurat regulon służy, ale wiadomo, że każda z nas inaczej toleruje hormony. A bierzesz regulon na cerę?

jezlei mzienisz teraz....to juz musisz przez dluzszy okres brac regulon.... zreszta co za glupota brac c\\samemy;/ idz do internisty i popros o 1 opkowanie ,powiedz ze zgubilas poprzednie albo cos....

Gość POLECAM REGULON

Gość POLECAM REGULON TEŻ
ja też :))

Gość Americanoo
Wlaśnie zaczynam brac Regulon, bo po poprzednich tabletkach czułam sie maskarycznie. Slyszałam dużo dobrych opinii o Regulonie i po badaniach lekarz stwierdził, że dla mnie tez będąone najlepsze. Najwazniejsze żeby skutków ubocznych nie było....

Gość zero macie wiedzy
skład Novynette: 0,02mg etynyloestradiolu, 0,15mg dezogestrelu skład Regulonu: 0,03 mg etynyloestradiolu, 0,15mg dezogestrelu Wnioski wyciągnijcie sobie same, bo ja już nie mogę, jak czytam takie debilne wypowiedzi. Zero wiedzy na temat cyklu miesięcznego, wpływu hormonów na organizm, działania tabletek anty...