Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorgalim

Ranking najbardziej pojechanych imion

Polecane posty

bratowa mojego dziadka jest PETRONELA imiona typu dżesika czy kewin nie są nowoczesne tylko zagraniczne, wg mnie jest wiele pięknych imion polskich o tym DĘBIE też słyszałam rodzice to chyba nawet do sądu chodzili, bo urzędnicy nie chcieli zarejestrować

Ja znam Prometeusza. Jego brat też ma jakieś mitologiczne imię , tyle, że nie mogę sobie przypomnieć w tej chwili jakie :) Znam również Margeritę (bardzo nieszcześliwa z powodu swojego imienia) oraz mam ciotkę Praksedę :D

a jeżeli chodzi o imię JEZUS to rzeczywiście dziwnie na ulicy wołać do kogoś, ale np w argentynie CZY meksyku to tam wiele osób tak się nazywa, u nich to się mówi HESUS

Dlaczego rodzice nie mysle,ze zlym wyborem krzywdza dziecko na cale zycie. Ja umarlabym ze smiechu gdybym w metryce zobaczyla u kogos imie Dzesika albo Dzeny.

Chinka --> a mnie sie tam Ksenia podoba ;) ;) wolałabym być Ksenią niż Olivką na przykład :P :D

Gość Marzena jest zryta
podobnie jak Ksenia

Gość Malina to jest dziewczyna-www
Moja kolezanka ze szkolej lawy byla Eurydyka Podkowka (nie mam polskich znakow). Mama dala jej to imie, bo rozplakala sie czytajac przypowiesc o Orfeuszu i Eurydyce.

ja znam Gretę, tylko ze to imie do niej nie pasuje, bo wyglada jak dziwka:P:P:P i tak tez sie zachowuje, ale w razie czego nie bedzie musiala w anonsach wymyslac nowego pseudonimu artystycznego:D

Gość wakepowersleep
Ja znam Ziemowita, dodam ze ma beznadziejne nazwisko, calosc brzmi fatalnie PS nie znosze imienia Agnieszka, co trzecia kolezanka ma tak na imie!!!

A ja miałam kiedyś w klasie w ogólniaku Emanuela. Pamiętam jak zobaczyłam to imię na liście przyjętych do szkoły :) całe wakacje nie mogłam się doczakać, żeby go zobaczyć. Ksenię i Eliasza też znam. Mojej koleżanki brat dał swojemu synowi na imie Onufry!!! :o myślałam że padne jak się dowiedziałam :o

Wanda --> w mojej szkole tez był Emanuel :D może my z tego samego miasta ? :classic_cool:

Gość nie wiem czy juz byla
Wieslawa moja kolezanka ma tak na imie.Zawsze jak gdzies idziemy,przedstawia sie jako Ola hehehe,bo wstydzi sie"wiesi"

Dajcie spokój:-) moje dziecko chyba by mnie wyklinało przez całe życie gdybym je tak nazwała. Mówcie co chcecie ale najładniejsze są typowe polskie imiona typu: Kasia, Ania, Piotr. Swoją drogą najgłupsze imię jakie słyszałam i najbardziej uwłaczające to Alfons

Gość hgfghhg
nie wiem co ludziom odbija z tymi dżesikami itp,a prawo poslkie wyraznie mowi ze dziecko mozna nazwac imieniem zagranicznym ale tylkow wersji takiej jaka sie slyszy a nie ta orginalna wiec po o da dyskusja o pisowni,ludzie zajmijcie sie czyms pozytecznym a nie takimi bzdurami,pzdr

mam 2 ciotki, na które mówimy Todzia, 1 jest teodozja, 2 teodora, dodam, ze kiedyś wysłalismy pocztówkę do teodozji ale napisaliśmy teodora to się obraziła

Gość wakepowersleep
oj, Chinka Czikuczikulinka nie obrazaj sie! masz sliczne imie, tylko baby je noszace z mojego otoczenia to zolzy!

A mojej koleżanki ciocia nazywa się Alfreda. Wszyscy mówią na nią Fredka :) Kiedys brat tej koleżanki się żenił i napisał na zaproszniu Fryderyka!! :D Bo nie wiedział że to zdrobnienie od Alfredy :) Innym razem: ksiądz w kościele: \"Msze św za dusze zmarłej bla bla zamówił Alfred bla bla\" :D:D:D Cała rodzina padła ze śmiechu :)

Gość i magdy i magdy

Eufrozyna, w skrócie Fruzia kiedyś mój facet, jako przeciwnik udziwnionych imion, zrobił ranking na uczelni - co komu się kojarzy z wyrazem Eufrozyna nie mówił, że to imię. jeden dociekliwy wykładowca zadzwonił nawet do jakiegoś znajomego, żeby zapytać, czy nie słyszał o takich związku chemicznym :D:D:D

Gość i magdy i magdy
to tak jak ja z Agnieszkami SORRY ;-)

Gość Eustachy23
Eustachy, to super imię!!!!

Gość Eustachy23
mam koleżankę Dianę. Jest śliczna, mądra inteligentna, nietypowa... wszystkie Diany wydaje mi sie taki są.. 😘