Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorgalim

Ranking najbardziej pojechanych imion

Polecane posty

Gość Ju...
Mnie imiona Żaneta i Marysia rozwalają. Takich imion to ja nikomu życzę.:o

dezydery mowia na niego dyzio chlopiec angelo-porazka dziewczynki angelika, ines czy julietta czy nie mozna poprostu po polsku aniela, agnieszka czy julia?????????!!!!!!!!!!! jasmine znam malo znane imie ale ladne i nie jakies dziwaczne mi sie podoba jezyna bo jesli sa mliny i jagody to dlaczego nie jezyny :-))))

Gość bazyli i alfons

Gość bingoł
Aureliusz, Antoni

Gość mikro
Ernest

PAFNUCY I NABUCHODONOZOR :D a dziadków miałam Albina i Wasyla :)

Gość Poo.
Znam dziewczynę o imieniu Cinderella. Tak, tak... po prostu Kopciuszek. Podobno ta dziewczyna ma starszą o 10 lat siostrę, która strasznie kochała Kopciuszka i uparła się, że siostra ma miec tak na imię. Jeszcze jak mówią na nią Cindy, albo Cin, to jakoś ujdzie, ale jak Cinderella no to trochę głupio brzmi. W końcu nie ma 5 lat, tylko te 17.

Gość Poo.
Co do Leny... bardzo mi się to imię podoba! Tak jak i Kornelia :)

Gość Poo.
Znam dziewczynę o imieniu Cinderella. Tak, tak... po prostu Kopciuszek. Podobno ta dziewczyna ma starszą o 10 lat siostrę, która strasznie kochała Kopciuszka i uparła się, że siostra ma miec tak na imię. Jeszcze jak mówią na nią Cindy, albo Cin, to jakoś ujdzie, ale jak Cinderella no to trochę głupio brzmi. W końcu nie ma 5 lat, tylko te 17, czy tam 18.

Gość Poo.
Znam dziewczynę o imieniu Cinderella. Tak, tak... po prostu Kopciuszek. Podobno ta dziewczyna ma starszą o 10 lat siostrę, która strasznie kochała Kopciuszka i uparła się, że siostra ma miec tak na imię. Jeszcze jak mówią na nią Cindy, albo Cin, to jakoś ujdzie, ale jak Cinderella no to trochę głupio brzmi. W końcu nie ma 5 lat, tylko te 17, czy tam 18. Co do Leny - bardzo mi się to imię podoba. Tak jak i Kornelia :)

mam znajomych, ktorych corka ma na imie Ruby Coco (Coco od Channel) juz to dzis gdzies pisalam, ze niektorzy Polacy na obczyznie puszczaja wodze fantazji i efektem tego jest np.: Kira, Indi i Diaz (dziewczynka)

Gość samaEwusia-lat44
ja przebiję wszystkich,córka mojej znajomej,urodziła kilka dni temu chłopczyka,dala mu na imie KŁENTIN

U mojej babki, na wiosece mieszka kobita o imieniu AGRYPINA