Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTylkoTwój

ukochana moja żono.....

Polecane posty

Gość to po co piszecie
ja wiem dlaczego "dwoje kochajacych sie ludzi pisze włąsnie tu . majac skayp. gg. tlen. tel. esy. maile. " Bo przeglali zycie :D

Gość MiśTylkoTwój...
puma brawooooo jestes juz blisko odgadnicia zagadki...wlasnie forum, publiczne...jeszcze troszke zmobilizujecie swoje resztki zwoi...nooooo....plissssss

Gość zwój mózgowy
Misiu :P Obawiam się, że mamy więcej zwojów mózgowych niż kura, nie chodzimy po podwórku srając;) A ty załatw swoje sprawy z tą swoja oblubienica poza forum publicznym. Takie ochy i achy gdzie wszyscy patrzą sa po prostu prostackie.

Gość dnsaqjklw
nadal mnie boli od jedzenia,po co jak tak sie objadlam;-(

Cześc Nefrytowa :) No własnie widzę :) Nadpobudliwi jacyś..;)

Gość r..r....
jestescie jednak za glupi na to zeby zrozumiec nas.. Kochany moj ,nie zwracaj na nich uwagi ,nie warto

Gość to jest juz ostatnie stadium
to co wyprawiasz autorze topiku... Ne dosac, ze piszesz sam ze soba, to jeszcze zmieniasz plec :classic_cool:

Gość interesujące nie powiem
a nie przyszło ci misiu do głowy że ludzie czują się nieco zażenowani czytając wyznania skierowane do konkretnej osoby, która nie jest nimi? Tak samo, jak bywają zażenowani widząc kopulującą na parkowej ławce parkę :(.

Taaaa... nie zwracajcie uwagi.. to kurde piszcie na priva! Puma.. ja mam wrazenie ze siedze w szpitalu dla wariatów i wyjscia ni mo:O

To masakra jakas jest :D Czuje sie jak na przedstawieniu Łilka Szekspira... zaraz se zapodają truciznę :)

Gość MiśTylkoTwój...
dziekuje - piate kolo u wozu---widzicie??ta osoba jest naprawde jest wyrozumiała i uzywa swojego mz\ozgu...nierozumie ale spada i nie przeszkadza...czy cala reszta tez tak nie moze???? skarbulku jesli bedziesz tu..pamietaj ze kocham Cię i baaaardzo tesknie..i nie deneruj się kochanie...nie ma powodu zeby zloscic sie tymi...nie wiadomo nawet czym i kim...hmmmm spokojnej nocy skarbuś i daj znac jak sie czujesz bo martwie się bardzo....całuski. dobranoc , , , , , , , , ,

Gość r..r....
dobranoc kochany..kocham Cie ,jestem zawsze tam gdzie Ty.