Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgxy

co WAm dolegalo po cesarce?

Polecane posty

Gość dgxy

jak dlugo ciagly szwy, co z pecherzem..

Gość dxgy
jjak dlugo krawiliscie?

u mnie bez tragedii, jestem 4 tyg po, szwy przestały bolec po ok tygodniu, teraz nic juz nie boli, blizna ładnie sie goi i juz smaruje contractubexem a o co chodzi z pecherzem? co do krwawienia to ok 3 tyg ale słabe, a dzisiaj juz zjawila sie @

a ja ponad pół roku od drugiej cc walczę z ziarniną, rana już była raz otwierana i czyszczona i dalej to samo i nie pytajcie mnie co to jest bo ja już nie mam siły do tego

Ja mialas cos takiego jak pieczenie i palenie skóry NAD szwem. W miejscu szwu nie czulam nic niepokojącego, tylko wlasnie w skórze nad. Nic poza tym. Polozna mi powiedziala, że to dlatego, że odnawiają się nerwy, które podczas cięcia zostaly przecięte i stąd to pieczenie. :-0 Aż sie mie twarz krzywila od tego. Innych dolegliwosci nie mialam. A krwawilam jakis miesiac, bo potem to juz chyba okres dostalam :)

Gość dgxy
a jak oddajecie mocz to bolo was brzuch? jestem tydzien po cc

ja po tygodniu zapomniałm że miałm cc nic już nie bolało blizna ładnie sie goi. krwawiłam 3 tygodnie lekko ale mnie swedzi czasem na zmiane pogody i to czasem denerwuje :P jesli chodzi o siku to nie nie boli mnie

Gość dolegalo mi ryczace
dziecko:D

u mnie po dwoch tygodniach po cc było juz w miare ok rana ładnie się goiła tylko nad raną czułam odrętwienie, jakby mnie ktoś znieczulił najgorzej jest w szpitalu....ta bezradność...nie mozna sie ruszyć, przekręcić a juz nie mówie o tym zeby samemu wstac z łozka :O a krwawiłam ok 3-4tygodni

Gość 6 lat po cesarce jestem
czuje bliznę przy intensywnym uprawianiu sportu..... tuż po cesarce, bolało strasznie- każdy ruch..... krwawiłam krótko ok 2 tygodnie, zagoiło się ładnie..... no ale wiadomo to już nie to samo co przed....

mnie blizna bolala troche ponad tydzien, ale w szpitalu dostawalam srodki przeciwbolowe i do domu tez mi przepisali i okolo 7-8 dnia po porodzie bylo juz ok. Zostalo tylko odretwienie skory wokol blizny ktore teraz prawie 3 miesiace od cc powoli ustepuje. A najgorsze w szpitalu i krotko po bylo kichanie. kaszel czy smiech i przez jakis czas balam sie wyprostowac zeby mi szwy nie popekaly ;D no i wyzszą szkolę jazdy stanowily proby kladzenia sie i wstawania z lozka z dzieckiem na rekach :)

ja jestem 12 dni po cc i jeszcze mnie boli:( ale nie narzekam:):):) mam sliczną dzidzie:) Co do sikania to tez odczuwałam ból- dziś pierwszy raz moglam sie normalnie wysikać, juz nie mówie jaka jazda, żeby zrobic to drugie:) hehe najgorsze jest wstawanie z łózka ... jeszcze na rano jak wstaje to chodze w pół zgięta. Nad raną czuje pieczenie i odrętwienie tak jak wszyscy:)