Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z przeszloscia

wyksztalcone kobiety=porazka!!

Polecane posty

tak tak!! im bardziej wyksztalcone tym wieksze fochy! do garow juz sie nie wezma bo to im urąga wszystk ma robic za nie facet a one ksieziczki mysla ze sa takie cool a najczesciej koncza w jakims marnym urzedzie za 800 netto :D

Gość każdy kiedys będzie miał
głupi jestes i tyle-ja mam dwa doktoraty 3 specjalizacje.i myję codziennie gary ,podłogi i prowadzę oprócz pracy zawodowej normalny dom

to moze jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule

Gość jej wykształciuchowatość
No to pięknie! To teraz mamy ci tu udawadniać że jesteśmy wykształcone a do tego supergosposie i perfekcyjne panie domu??? To taki atut ogromny prawda?:-P A moze ty masz po prostu peszka i trafiasz na takie panienki które nic z siebie nie chcą dać tylko brac. Może to zwykły pech, nie pomyślałeś o tym? A moze ty sam nawet wody nie potrafisz ugotować i szukasz takiej pełnej opcji typu gotowanie-dom-ogród, z bogatym zyciem uczuciowym i erotycznym w standardzie:-D, co????? Jak to z Tobą jest, drogi mężczyzno z nieznaną przeszłością?????? :-D

kobieta ma byc pania domu i chowac dzieci to jej obowiazek

studentki sa najgorsze maxi wymagania a wygladaja potwornie

Gość blackberry82
ja jestem architektem i nie mam czasu na mycie garow!!!! wybacz ale sam sobie myj gary i daj nam spokoj hahahah co za topik...........a co niby kobieta to urodzona gosposia.........tak mamy napisane na czole????

Gość blackberry82
powaznie zastanow sie nad tym co piszesz koles bo jestes zalosny, sam sobie pierz swoje smierdzace skarpety, nie mieszaj do tego zadnej niewiasty :D

Gość ale drams
A ja nie mam fakultetów,nie pracuję i maż mi pomaga w domowych obowiązkach. Ja jestem księżniczką większą niz te wykształcone :-)

Gość blackberry82
a no i nie zarabiam 800 zl tylko prawdopodobnie nawet duzo wiecej od ciebie

Nie wszystkie są walnięte, ale rzeczywiście sporo :( Myślą, że wszystkie rozumy pozjadały a w życiu sobie nie radzą :( 800zł pensja, okulary na nosie i rozciągnięty sweterek :(