Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julianna...

Proszę o pomoc z ANGLIKA!!!

Polecane posty

Gość Julianna...

Mam wielką prośbę do osób znających język angielski... CZy mógłby ktoś mi pomóc w przetłumaczeniu listu z języka polskiego na język angielski??? To naprawdę dla mnie ważne! Proszę o jakieś odpowiedzi...

Gość Julianna...
Mam wielką prośbę do osób znających angielski...!!!CZy mógłby mi ktoś pomóc w przetłumaczeniu listu z języka polskiego na język angielski??? To naprawdę dla mnie ważne!!! Bardzo proszę o jakieś odpowiedzi...

Gość Julianna...
Drogi Johnie, Dziękuję Ci za Twój ostatni list, ucieszyłam się z niego. Nie pisałam długo, ponieważ wydarzyło się u mnie dużo nowego, więc teraz Ci piszę. W zeszłym roku byłam na wymianie studenckiej w USA. Poleciałam tam samolotem. Podróż była męcząca. Na lotnisku odebrali mnie bardzo mili ludzie. Mieszkałam w bardzo przytulnym hotelu z widokiem na ogród. znajdował się 15 km od lotniska i 5 km od centrum. Właściciele tego hotelu byli bardzo życzliwi, mieli przepiękny, terenowy samochód koloru czerwonego. Bardzo mi się tam podobał. Poznałam wiele ciekawych ludzi. Nauczyłam się sprawniej mówić po angielsku. Zwiedziłam mnóstwo ciekawych miejsc. wrażenia pozostaną niezapomniae. Minusem było to, że musiałam bardzo wcześniej wstawać, po szóstej rano. Jedzenie było w mairę dobre. Ogólnie było super. Ten miesiąc spędzony w USA, bardzo dużo zmienił w moim życiu. A u ciebie co słychać? Czekam z niecierpliwością na Twój list! POZdawiam julia.

Gość Julianna...
Bardzo proszę o przetłumaczenie tego listu...

Gość Julianna...
Pomoże mi ktoś??????