Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Impuls 28

Czy test moze sie pomylic i nie wykrtc 7 tyg ciazy

Polecane posty

ostatnią @ mialam 26,10 ,, zrobilam 3 testy ciazowe ktoe wyszły ze nie jestem w ciazy przypuszczalnie @ spoznia mi sie 3 tyg ostatnio zaczeły mnie pobolewac piersi , ale @ jak nie ma tak nie ma mam pytanie czy test mogłby sie pomylic , jak ja juz tak długo nie mam @

ja tez mialam ostatnia @ 26.10 tyle ze mnie testy od 2 tygodni wychodza pozytywne. ty zas nie jestes w ciazy, juz by bylo na testach cos widac.

to co moze byc przyczyną spozniajacej sie @ wizyte mam w pon u gina moze ktoras z was dziewczyny tak miala, moze mnie uspokoicie a jeszcze wczoraj w nocy wymiotowalam, i cale popoludnie mialam biegunkę ,,

moze cysta? lekarz ci pomoze. wytrzymaj do poniedzailku. Ja w pon ide na pierwsze USG ;)

kurde no --- dzieki ze odp na moje pytania jesli torbiel wykryje gin to co dalej a czy przy badaniu gin mozna to wykryc

o niczym innym nie mysle :( jestem do dupy nic mi w domu nie wychodzi , a zeby było mało to sie dopatrzyłam objawów ciazowych

Gość tomaszproblem

Gość hejooooo
mmi tez testy nie wychodziły a okza lo sie ze jestem w ci azy.Lepiej zr ob test z krwi

ja też miałam ostatnią 26.10 i 4 grudnia robiłam test i wyszedł pozytywny, z tym że ja miałam cykle 40 dniowe

ja ostatnia @ mialam 16.11 i testy wykryly u mnie ciaze juz 3 dni temu kiedy bylam z Olkiem w ciazy testy pozytywne mialam juz na 4 dni przed @ jezeli niedawno nie rzucilas tab anty, nie chorowalas ostatnio i zawsze miala regularne cykle to moze teraz cos sie pzrestawilo i mialas pozniej owulacje? zrob test z krwi, bedzie najpewniejszy

Gość taka mądra inaczej ......
testy raczej mylą sie w drugą stronę czyli może być pozytywny a nie będziesz w ciąży. Trzymaj sie dzielnie do poniedziałku bo nic tu mądrego nie wymyslimy.

Mirabelka ja tez mam cykle długie 30-35 dniowe tak sie wahają ja robilam 3 testy i wyszły negatywne , ale sie nadal boję wizyte mam dopiero w pon , piersi mnie zaczeły pobolewac a @ jak nie mam tak nie mam czy mozliwe zeby 3 testy sie pomyliły

uważam że testy się nie mylą. Ja wykonałam 3 i 3 były pozytywne poza tym zrobiłam badanie krwi i jestem w 3-4 tygodniu. Na pewno przesunęła ci się owulacja dlatego nie masz jeszcze okresu. Nie ma innego wyjścia jak tylko iść do lekarza i nie zamartwiaj się

Gość DO taka mądra inaczej
pomyśl zanim napiszesz, to naprawdę nei boli:O testy jeśli wykazują pozytywny wynik to praktycznie w 100% nie mylą się więc nie opowiadaj bzdur!

taaa, pozytywne sie myla, jasne ;) bo hormon HCG wystepuje czesto w przyrodzie ;) hahahah

Myślę, że test \"sikany\" na pewno wykryłby ciążę po siedmiu tygodniach. W styczniu zrobiłam 4 testy, na każdy wynik pozytywny: ciąża. I co? Okazało się, że na USG nic nie widać, w ciąży nie byłam, beta poniżej 1. Nie poroniłam. Jajniki jakoś mi \"ześwirowały\", nie pamiętam, czy była torbiel, ale bardzo możliwe.

dziekuje dziewczyny , troche mnie uspokoiłyscie co ja bym bez was zrobiła ❤️ 🌼 pewnie jeszcze wejde z tysiecy razy na ten temat w chwili watpienia i bede czytala posty

ale zaraz, zaraz to jak mialam pod koniec pazdziernika @, to moglam miec juz nie jedną owulkę , a ja ja pamietam bardzo dobrze była miesiac temu akurat bylam w szkole i ją czulam a od tamtej pory nic nie czułam

To, że czuje się owulację np. 10 cykli, nie znaczy, że w 11tym bóle, czy cokolwiek innego też o niej świadczą (stety albo niestety).