Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdebialam.. .

Dlaczego faceci ogladaja gołe baby na necie?

Polecane posty

Gość Zdebialam.. .
Chlop ma ogladac przynajmniej 1 godzine dziennie gola babe????????!!!!!! Że niby dla odprezenia????!!!!! No to sobie na pulpicie ustawie faceta z obfitym przyrodzeniem na wierzchu. Ciekawa jestem reakcji. A jesli chodzi o chodzenie nago po mieszkaniu- to wiem jak bedzie. Rzuci sie na mnie, ale juz po samym stosunku i odpoczynku- wroci do kompa. A ja nie mam zamiaru biec za nim i sprawdzac jakie strony wlacza. Po prostu jest mi glopio, bo nie wiem co go do tego ciagnie.

Gość gdger
innej metody nie ma . TA jest jedyna

Ilość czasu potrzebną na oglądanie gołej baby oblicza się dzieląc wiek faceta ,na jego wagę w kilogramach,potem wynik mierzymy przez jego wzrost z stopach :P.

Gość Zdebialam.. .
ojejku, sorry za ten błąd, mam nadzieje, że przypadkiem się tam wkradł ("głupio;)") Niestety do sex-bomby mi daleko. Ale myślę, że nawet jeślibym nią była- to oglądałby nadal panienki- po to tylko, aby "swoją" sex-bombę porównywać z innymi... :O

Gość to dziwne........
masz mały biust a wygląda że twojmu facetowi podobaja sie te z wielkimi.....taki fetyszysta :) czasem ogladam stronki z panienkami ale nie szukam jakos specjalnie tych cycatych, nie robia na mnie szczególnego wrażenia więc masz problem....ze swoim facetem

zdebialam - jesli mamy ogladac - to przynajmniej sie nie porownujmy - bo czesto wychodzi to na nasza niekorzysc :) A to nie dlatego ze rzeczywiscie jestesmy w jakis sposob gorsze:) bo to przeciez media a nie real! A co do kompleksów - no to rzeczywiscie pretensji do faceta nie mozna miec... chyba ze robi to za czesto :P (pewnie ktos zaraz zapyta mnie ile to jest za czesto ;))

AwDup.ie piszesz jakies dziwne rzeczy o tym, jak Twoj facet rzucił sie na kogos bo ten sie na Ciebie patrzył... są tutaj 2 mozliwosci.. albo facet jeździ tuningowanym oplem calibrą, nosi sportowy garnitur firmy adidas i trzewiki tej samej firmy oraz ma bardzo ekonomiczną fryzure, którą robi się maszynką do golenia... albo jest na poziomie gimnazjum

Gość AwDup.ie
ja sobie znalazlam jako taka metode- czesto mowie przy moim o Clivie Owenie-Boski jest jak dla mnie. mowie ze mi sie podoba ze taki meski, uwielbiam z nim filmy:) najpierw jakos nie zwracal na to uwagi bo myslal ze chyba na zlosc mu robie ale teraz ma juz dosc i denerwuje sie jak o nim mowie(czytaj Zazdrosny) :)

Gość niedzwiadek i jego zadek
nie rozumiem tylko co wam przeszkadza jak sobie popatrzy :o a ta laska od wklejonego adresu ma oblesne cycki :o:P

Nie sądze ,że zazdrosny....po prostu takie dziecinne metody na wywołanie zazdrości są cholernie wkurzające i irytujące.

Gość panowie jak to jest
panowie(panów pytam, nie chłopców z gimnazjum)....jak więc to jest?dojrzały facet będący związku z kobietą, którą kocha, także będzie oglądał sobie nagie panienki??i jest to NATURALNE?

wiesz co ? olej go w cholere i te jego stronki. Niech sobie ogląda. Szkoda tylko, że faceci nie wiedzą jak takie głupoty zrażają nas do nich... a może wiedzą i mają to w dupie ? Ciekawe czy sex z nim sprawia Ci taką samą przyjemność jak dawniej ? Pewnie nie.

a ja jestem płaska jak deska

Podobaja mi sie rozni faceci, ale nie rozglaszam tego wszem i wobec bo i po co? Zgadzam sie z tym, ze to troche dziecinne... A co do mojego meza, to wiem jakie kobiety mu sie podobaja ;) Na pierwszym miejscu jestem oczywiscie ja :P

iuyrt bardzo cienka ta laska, którą wkleiłeś... lepszą mozna w pierwszym lepszym klubie poderwac, nie poswiecając na to zbyt wiele czasu

panowie jak to jest..co prawda facetem nie jestem ale ogladanie bolych bab jest tak samo NATURALNE ja to, ze kobiety chca sie podobac innym facetom :P

Wracając do tematu,to moim zdaniem jeśli macie normalne życie seksualne,to nie masz się co martwić.

i kosemtyczny bo tone nakladaja tego na siebie zeby byc pieknymi :P ze nie wspomne o przemysle tekstylnym :P

Gość Zdebialam.. .
No ale moj facet jest dojrzaly, tak mi sie wydaje. Ma 32 lata, jestesmy od 2 la w zwiazku, Mowi, ze mnie kocha i szaleje za mna. No ale to mnie dobija,irytuje mnieto. Życie seksulane- bardzo udane mamy, tylko jak sie zaczne tym przejmowac- to moge nieswiadomie pogorszyc je.

a ja lubie ogladac zdjecia golych ladnych mezczyzn z penisami na wierzchu i takie tez wyszukuje w googlach :D nawet wtedy gdy mam faceta :) to nic zdroznego przeciez, co wy dziewczyny tego nie robicie?