Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka laleczka

mam 21 lat jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość taka laleczka

nie chce sie chwalic ale zeby bylo jasne nie jestem pasztetem, zwracam uwage mezczyzn, tylko nie bylam z nikim w stalym zwiazku, zawsze bylo na zasdzie krecenia takie 1-2 miesieczne niby zwiazki, raz nie bylam gotowe, innym razem nie bylo okazji... teraz mysle zeby wkoncu z kims to zrobic, bo wstyd mi ze jak poznam tego jedynego i dojdzie do sexu bedzie mi wstyd ze dziewica jestem... co myslicie?

Gość taka laleczka
a czy mezczyzna zorientuje sie w 100% ze kobieta jest dziewica?

jak gamoń to moze się cvzasem nie zorientować :O ale to chyba ważne, żeby o tym wiedział zanim w ogóle pójdziecie do łóżka

Gość ghgfh
ta, zrob to z pierwszym lepszym 🖐️

Gość taka laleczka
nie mowie o pierwszym lepszym

Gość just me 29
dokładnie - trzymaj dla tego jedynego :) ja tak zrobiłam i mój (teraz już) narzeczony bardzo się cieszy z tego faktu:poza tym zawsze chyba lepiej mieć dziewicę niż jakąś puszczalską pinde co daje każdemu ;)

no cóż każdy ma jakieś problemy. Jak Ci tak żle i wstyd to się sama rozdziewicz i już :P Przybory do tego celu w różnych kategoriach cenowych i gabarytowych można z łatwością na drodze kupna nabyć ;)

Gość ja mam 23 lata i tez jestem
dziewicą i zyję. Nie sądzę, zbey to był powód do jakiegokolwiek wstydu. Ja spotkałam osobę, z którą byłam 2 lata i miałam okazję kilka razy stracić cnotę, ale jakoś nie byłam na to gotowa. Potem okazało się, że ten związek nie przetrwał. I w sumie bardzo się cieszę, że z tym kimś nie spałam, chociaz kocham go nadal a on mnie też. Bo wiem, jak bardzo brakowałoby mi seksu, teraz, kiedy jestem sama od ponad roku. A nie chcę zachowywać się wbrew sobie i szukać jakichś przygód. WIęc poczekam na kogoś, kto będzie bardziej dorosły i nie zostawi mnie z dnia na dzień, mimo że niby kocha, bo mu ciężko w związku:O A jak nikogo nie znajdę, to się zastanowię, co zrobić. Może kupię sobie wibrator, a jak się zestarzeję już zupełnie, a nadal nikt mnie nie będzie chciał, to pójde na męskie dziwki i zapłacę słono za to, żeby mi ktoś wylizał cipkę:P 🖐️

Gość vvvvv
zależy od siły i długości języka

a po pierwszym jest drugi, trzeci ..... i któtyś tam raz ;) i nie koniecznie z pierwszym albo drugim ale napewno z którymś tam ;)

Pierwszy raz....czeka się na niego w napięciu w nadzieji że będzie to niezapomniana i piękna chwila... A potem cieszymy się że mamy to już za sobą...bo kolejne razy są o wiele bardziej przyjemniejsze...oczywiście z tym samym partnerem :D

Był kiedyś taki mądrala, co twierdził, że człowiek nie jest do monogamii stworzony. Nie wiem czy mu wierzyć, ale się ku temu skłaniam ;)

jak znajdziesz odpowiedniego partnera to sex z nim bedzie najnaturalniejsza rzecza. poczekaj. warto:)

Gość ginekologu a ja jestem w tym
samym wieku i czekam na swojego prawiczka ;)

Gość star99
tragedia!idź sie pociać czerstwą bułką!21letnie dziewica!?skandal!...

Gość takie tam gadanie ale powazne
Radze z dobrego serca....nie warto z byle kim... zostaje kac moralny na cale zycie... z byle kim.....jest zle....nie tak.... dziewczyny jesli tego kogos nie kochacie to sex nigdy nie bedzie udany.....

ja majac 24 lata....stwierdzilam ze trzeba to wreszcie zrobic...niewazne z kim wazne aby miec to za soba... i zaluje strasznie.. bo co mi z tego ze sie z kims przespalam..... nic sie nie zmienilio poza tym ze jestem taka sama durna szmata jak kazda ktora chodzi na imprezach do toalety pieprzyc sie z byle kim;( poczekajcie....i nie wstydzice sie tego....

spanie z kims bez milosci.....tylko po to zeby robic to co wszyscy jest .....najwieksza glupota jaka mozna zrobic!!!

Gość star99
ginekolog yyy,wiesz co to takiego sarkazm?...:>