Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuska P

moj chlopak siedzi co moge zrobic

Polecane posty

Gość izuska P

pomorzcie !!!

Gość izuska P
poszedl do kicia i niewiem jak moge sie dowiedziec za co siedzi powiedzialam ze jestem z nim zareczona to cos powiedzieli ale dalej niewiem za co??? jak mozna sie tego dowiedzeic

Gość gwiazdka_swiateczna
a za co siedzi i gdzie

Gość acha... no to fajny chlopak
jestescie razdem krotko wiec wez go sobie daruj i znajdz kogos z jakimis wartosciami...

Gość gwiazdka_swiateczna
chyba bedzie lepjej jak porozmawiasz z jego rodzina oni wiedza na ten temat wiecej

Gość po co ci chłopak
który nie mówi ci prawdy?? skoro nie powiedział ci za co siedzi to znaczy ze cię nie szanuje

Gość gwiazdka_swiateczna
a jak ini ci nic nie powiedza to idz do prokuratory i tam dowiesz sie wszystkiego jak jestes jego nazeczona.

Gość gwiazdka_swiateczna
nie przejmuj sie tu na topikach tak juz jest wszyscy sa madrzy i wszystko najlepjej wiedza.

Gość izuska P
tak jestesmy 6 miesiecy 15 wypada nam rocznica prawdopodobnie na 2 lata poszedl siedziec ale jak byl ze mna nie mial zadnych problemow z prawem a jego ojciec sie nim nie interesuje tylko ja mu zostal;m chce dalej z nim byc

no co Wy czy wy naprawde myslicie ze oni sa ze soba dluzej niz 1mc czy 2? Dajcie spokoj zabujala sie panna w jakims dreesie i za nim lata a on ma ja w dupie

Gość gwiazdka_swiateczna
wszystkiego dobrego i wesolych swiat.

Gość oczywiście siedzi za
niewinność :-0 bidulek :-0

Gość izuska P
ja tylko tak powiedzialam ze jestesmy zareczeni a naprawde nie jestesmy sklamalam

Gość izuska P
acha... no to fajny chlopak co ty mozesz wiedziec o prawdziwej milosci on wszystkich kolegow stracil zeby byc ze mna i wiem ze sie martwi o mnie

Gość gwiazdka_swiateczna
no to musisz rozmawiac z jego rodzina .

Gość ile wy macie lat ..
?

Gość gwiazdka_swiateczna
to ze stracil wszystkich kolegow nie oznacza ze dla ciebje moze przez ciebje ? no i teraz na dodatek siedzi pytanie dla ciebje czy moze przez ciebje

taaa.... martwi sie - bo co innego mu zostalo w wiezieniu? Pomysl chwile - facet cie oklamal nie mowiac ze jest o cos oskarzony to po pierwsze a po drugie . CIAGLE CI NIE MOWI ZA CO SIEDZI wiec gdzie do cholery jest tu zaufanie? Gdzie jest ta milosc? Bo ja jej nie widze.... widze tylko to ze facet nie chce byc sam po wyjsciu z pierdla i bedzie sie Ciebie trzymal

Gość izuska P
bylam u jego ojca ale otworzyl i zaraz mi zamknal drzwi dzisiaj jeszcze raz ide do niego ja mam 20 a on 22

Gość po co ci chłopak
mój też nie był świety jak był młodszy ale ja o wszystkim wiem. chociaż on do kicia się nie wybiera:p powiedział mi o wszystkich swoich wybrykach młodocianych. teraz jak kolega chciał go wrypać w przekręt z telem też od razu mi powiedział. a swoich koleszków okał bo wiedział zę te znajomości nic dobrego mu nie dadzą.

Gość gwiazdka_swiateczna
koledzy tak szybko nie rezygnuja z przyjazni wiec obawiam sie ze te jego siedzenie ma z toba cos wspolnego, na miejscu kolegow chyba tesz tak bym zrobil . nie wiadomo o co chodzi .

Gość izuska P
poprostu mial jedna sprawe odwieszoa a nikt ze znajomych mowil ze on jak byl z toba nie czynil nic glupiego mowia ze ktos moglby go wsypac siedzial 3 dni na dolku i nie moze sie z nim kontaktowac mysle ze z kicia sie od kogos odezwie bo teraz bedzie czekal na sprawe 3miechy

Gość gwiazdka_swiateczna
a ojciec ??? nie wiem chyba jest zly ze syn wylondowal w kiciu. zreszta co on ma ci powiedziec? moze to bajka moze chloptys oge dal za granice a tobje sprzedali ze jest w kiciu zebys sie odwalila czasem i tak bywa , chlopaki ja cie sune w nogi uciekac...

Gość izuska P
nie no zemna nic napewno nie nmial wspolnego ja nie mialam problemow z prawem mja tez o wszystkim wiedzialam ale teraz to go z domu zabrali z nakazem sadowym

No to g... wiedzialas - takiego masz faceta co nawet sie nie przyznaje do bledow....

Gość gwiazdka_swiateczna
a terz tak powaga czy on pracowal

Gość izuska P
w styczniu mialismy jechac do mojej sis za granice mamy pare osob w kiciu znajomych to mysle ze zaniedlugo bede miala od kogos tel i mi powiedza co z nim

no to super towarzystwo , nie ma sie co dziwic ze sam w koncu tam wyladowal.....

Gość gwiazdka_swiateczna
albo powiesz szczegoly albo musisz sie z tym liczyc ze zadnej porady nie dostaniesz . mow szczegolowo o co poszlo i co sie stalo . bez winy nikogo do pierdla nie biora.

Gość izuska P
niepracowal mial jechac w czwartek i od czwartku mial pracowac ale go nie ma:(