Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia.aaaaaaaaa

do studentów wydziałów ekon.. Czy będą w lo trójkową uczennicą z matmy...

Polecane posty

da się sobie rady na kierunkach ekonomicznych, (konkretnie fin i rachunkowość.

nie powinno byc tak żle tylko trzeba bedzie popracować :-D. Studiuję rach i finanse zaocznie po 20 latach musiałam wrócic do matematyki - dałam radę zaliczyłam na 5. skoro ja dalam rade po tylu latach to ty na bieżaco też powinnas dac radę.

Gość da radę tylko będziesz
musiała ostro nadrabiać bo tu się nikt niczym nie przejmuje , było kiedyś więc to umiesz a jak nie to sama powtarzaj :o

dzięki za wpisy, tzn ja już owy kierunek studiuję, whim - podziwiam, ja pierwsze koło z matmy zaliczyłam na 3 :(, wejściówki, różnie, boję się co będzie dalej, bo wiadomo, że ta matma tylko w różnej postaci czy też logiczne analityczne rozumowanie przewija się dalej na tych kierunkach. straszą mnie statystyką, żę jak już z matmą mam kłopoty to z nią na bank też. naprawdę dużo się uczę, a wycjodzi mi gorzej niż z przedmiotów do których aż się tak nie przykładam, np. z mikro, większość ma jakieś kłopty, a ja zupełnie nie, nawet z zadaniami. ja jestem na pół humanista, na pół ścisłowiec, bo chemia i fizyka były moją mocną stroną kiedyś.

Gość 3fuhrpg4u59g4i
nie taka statystyka straszna , podstawiasz do wzoru i po problemie ,to samo z ekonometrią :)

Statystyka nie przesadzaj - strach ma wielkie oczy ja bałam sie panicznie - okazało się zupełnie nie potrzebnie wzory i do przodu . Teraz boje sie ekonometrii - ale co tam skoro przedemną tylu zaliczyło to i ja zaliczę a za mną całe zastepy nastepnych studentów:-D.