Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

czy pierzecie takie rzeczy jak ochraniacz i przybornik na łóżeczko, rożek...

Polecane posty

Gość nie qrwa
wyrzucamy i kupujmy nowe

Gość taka mądra inaczej ......
ja tez tak robie ;)

mam na myśli pierwsze pranie przed urodzeniem dziecka. szkoda że nie które osoby są tak ciężko kapujące(albo takie udają) i trzeba im wszystko dokładnie opisywać, bo widać że az się trzęsą że mogą wtrącić swój głupi komentarz

Gość nie qrwa
oojojojoj co za różnica? pierz i nie pytaj leniwa babo!

Gość nie qrwa
a później będziesz się pytać czy śpiochy z kupą prać czy wystarczy wykruszyć jak wyschnie? do pralki marsz! no chyba że pierzesz w rzece, to wtedy i mnie by się nie chciało nooo może latem ale nie zimą ;-)

no to zadawaj te pytania mądrzej!!! Sama prowokujesz!!!!!!

Dzięki Pedagog:) Do kogoś na pomarańczowo powyżej: ale ty jestś durna kobieto!

Gość nie qrwa
taka mądra inaczej ale Ci się dostało hahahaha ;-)

drobiazg miki :) jakbyś o cos jeszcze chciała pytać, to śmiało i nie przejmuj sie pomarańczowymi wpisami :)

Gość nie qrwa
ok przesadzam ale jak widzę takie pytania to mnie krew zalewa choć facetem jestem co to za pytanie w ogóle prać czy nie prać

Pedagog jeszcze raz dzięki:) Pomarańczówko to ty chyba jesteś niedorozwinięta że nierozumiesz takiego pytania:) po hebrajsku cie je napisać żebyś mogła zrozumieć czy dużymi literami. heheh:)

Gość nie qrwa
no jak być grzecznym przy takiej osobie miki22 wystarczyło dodać słowo np. nowe albo przed użyciem wszyscy muszą się domyślać co księżniczka miała na myśli weź się do roboty kobieto albo przynajmniej zagoń do niej faceta

na dodatek jesteś bardzo niegrzeczna :( Pisz po polsku tylko bardziej dokładnie o.k. - to tak na przyszłość. Prać trzeba wszystko przed urodzenie i potem też - nie zaszkodzi :)

Gość to raczej wy...
...prowokujecie, bo jakos wszyscy wiedzą o co dziewuszce chodzi ale wam to przeszkadza. a tak poza tym to ciekawe po co na taki temat wchodzi facet skoro niew ma nic ciekawego czy madrego do powiedzenia. to ty prowokujesz i sie nabijasz, nie lap kogos za slowka. jak cie wkurzaja wpisy to tu nie wchodz i juz. szlag czlowieka bierze ze czasem chce sie pogadac czy o cos spytac i trzeba myslec nad ortografia, gramatyka bo jak nie to cie tu beda cisnac i blotem rzucac nie zwracajac uwagi na tresc pytania, ludzie wyluzujcie, nie kazdy z kolei ma ochote was czytać!!!!!!!!!!