Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY JAK

CZY JAK??

Polecane posty

Gość CZY JAK

zablokuje swojego bylego bo powiedzial mi ze potrzebuje czasu a ja nie chce sie na to zgodzic wyjde na idiotke?

Gość byłam jędzą...
po co kogokolwiek blokować ? nie pisz do niego i tyle.

Gość skoro tak ci powiedzial to ja
bym na twoim miejscu dala sobie z nim spokoj.... nie blokuj go, po prostu skasuj go z listy, im wczesniej tym lepiej. od razu widac, ze to dupek. ja po moim nieudanym zwiazku w ogole usunelam GG, zeby nie miec zlych wspomnien i zeby nie ludzic sie, ze pewnego dnia on sie do mnie wreszcie odezwie. to chyba najlepsze rozwiazanie. mozna przeciez pisac maile ;)

Gość byłam jędzą...
ale może opowiedz waszą historie... nie mozna z gory zakladac, ze jest dupkiem..

Gość BBBBBBBBBBBBB
nie blokuj go, to głupie i dziecinne... Raczej już denerwuj go swoimi opisami, pokaż że masz przedni humor albo długo sie wieczorami nie pokazuj jakby Cie nie było w domu... A tak w ogóle, to olej gościa, skoro nie jest pewien co do Ciebie czuje.

Gość gonzoo34
najlepiej zablokuj ale swoj dostep do netu ;)

Na idiotkę już wyszłaś, skoro chcesz to zrobić. Nikogo nie blokuje się bez wcześniejszej z nim rozmowy w cztery oczy. :) Poza tym uważam, że byli czy nie byli, to jednak ci byli, pokazali gdzie masz swoje serce. Jeśli boli, to widocznie trzeba zrobić jakiś remanencik w swoim sercu, przyjrzeć się uważniej sobie. Pielęgnowanie urazów, złości i bezradności w stosunku do byłych partnerów nie jest dobre bo nie przynosi nic poza zgorzknieniem. Bardzo mądrze ktoś kiedyś powiedział, że \"nie pali się za sobą mostów bo nigdy nie wiadomo, kiedy będzie się chciało nimi przejść\". Warto więc opanować emocje i pozwolić by ta druga osoba dojrzała emocjonalnie do dalszych kontaktów bez wymuszania na nim jakiejkolwiek decyzji. Życie pokazuje ponadto, że \"prawdziwa miłość zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekuje\". 🖐️