onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 mam pytanie, ostatni okres maialam 8.11 do tej pory nie mam, w dniach 16,17,18 wspolzylam z chlopakiem, bylismy zabezpieczeni ( durex- nie wiem jak to sie pisze :P ) w jednym momencie w srodku stosunku wszedl we mnie na jakies 5 sekund wykonujac dwa ruchy po czym szybko wyjelam jego czlonek.... i jak narazie nie mam okresu, mam objawy takie jak zawsze przed miesiaczka ( obolale piersi ) czy moglo dojsc do zaplodnienia ? prosze o szybka odpowiedz ! dodaje ze na mojej bieliznie przez jakies 2-3 dni przed spodziewnana miesiaczka byla jasno zolta wydzielina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gonzoo34 Napisano Grudzień 13, 2007 ratuj sie! na pewno jestes w ciazy to pewne!! jedyny ratunek to teraz saszetke rumianku wsadzic do pipy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja pytam sie powaznie i oczekuje rownie powaznej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Grudzień 13, 2007 no i po co ci były te 2 ruchy bez gumki??? przez takie \"zabawianie się\" można zajść w ciążę, to się nazywa stosunek przerywany. zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 walsnie chyba dzisiaj pojde po test i go zrobie jutro rano, tak strasznie sie boje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaviiiiiiii Napisano Grudzień 13, 2007 nie rozumie - to sciagnal gumke - wszedl i zalozyl od nowa i znow wszedl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Grudzień 13, 2007 teraz to już nie ma czego! co się stało to się nie odstanie, a im szybciej zrobisz test tym szybciej się uspokoisz. jakiekolwiek nie byłoby jego wskazanie to i tak najgosza jest niepewność :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gonzoo34 Napisano Grudzień 13, 2007 w sumie to tez tego nie rozumiem :( wsadzal w gumie czy bez? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 wydarlam sie na niego co on robi, i przestalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fat freeta Napisano Grudzień 13, 2007 jest bardzo duze podobienstwo ze jestes w ciazy...A w ostatnim czasie przezywalas jakis stres? intensywnie sie odchudzalas? do tej pory miesiaczkowalas regularnie? ja tez tak kiedys mialam...Poszlam do lekarza, jak okres spoznial sie juz drugi miesiac i lekarz powiedzial ze za bardzo sie stresuje tym ze moge byc w ciazy i zebym sie przesala martwic bo nie jestem.okres dostalam 3 dni po wizycie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 na poczatku bylo normalnie z prezerwatywa, pozniej sciagnal i wszedl ja szybko sie zorientowalam i wyciaglnelam jego czlonka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fat freeta Napisano Grudzień 13, 2007 zrob test, a najlepiej dwa, bo wtedy bedziesz miala pewnosc.takie testy robi sie w odstepie 48 godz.wtedy jak wyjdzie Ci ten sam wynik wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 mialam regularny pozniej mi sie rozregulowalal w kwietniu ( nie mialam 2 miesiace ) jak juz dostalam znowu mi sie spoznial, i potem byl normalny teraz czekam, i czekam i nie ma .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 co do stresu troche mam, problemy rodzinne duzo obowiazkow, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ale nie czuje sie jak byl byla w ciazy, wszystko jest normalne tak jak zawsze, popadam juz chyba w jakas paranoje, sprawdzam temperature ciala ( w normnie 36.6 ) nie wiem co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Grudzień 13, 2007 powodów spóźniania się okresu może być bardzo wiele, aby wykluczyć ciążę, której podejrzenie powoduje u ciebie bardzo duży stres zrób ten test. jak wyjdzie negatywny a ty w przeciągu ilku dni nie dostaniesz okresu idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fat freeta Napisano Grudzień 13, 2007 To moze byc stres...tak jak piszesz masz troche problemow i jeszcze zamartwianie sie ze jestes w ciazy.Wiem po sobie ze trudno, ale sttaraj sie o tym nie myslec...Wmawiaj sobie ze nie jestes w ciazy, zamiast zamartwiac sie ze jednak tak...Nawet sobie nie wyobrazasz jakie zmiany zachodza w naszym organizmie pod wplywem stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 dodam ze cykl mam 32 dniowy i poprzedni okres poznil mi sie o jakies 2 dni, i obliczajac nie mialam wtedy dni plodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaviiiiiiii Napisano Grudzień 13, 2007 nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 strasznie sie teraz zestesowalam bo zaczelam czytac o tym jasno zoltym sluzie, niby jest oznakiem ciazy albo zapalenia ( oczuwalam przed pojawieniem sie sluzu swedzenie po czy jak sie pojawil przestalo ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 teraz jak sprawdzalam jaki ma kolor, powrocil do normalnego koloru i przez caly dzien ogolnie bardzo malo go bylo na wkladce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 wiec waszym zdaniem co powinnam teraz zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Grudzień 13, 2007 iść do apteki kupić test ciążowy. wrócić do domu, wypić herbatkę, posłuchać relaksującej muzyki, wziąć kompiel, obejrzeć jakiś dobry film, albo poczytać dobrą książkę i iść spać. rano po przebudzeniu zrobić test. :) mogę jeszcze dokładniej opisać twoje poczynania, jeżeli chcesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 13, 2007 hee :) nie trzeba:P boje sie ze moge byc w ciazy, choc jest to dla mnie male prawdopodobienstwo ze moge byc bo chlopak byl we mnie jakies 4 sekundy :( ehhhh przyjenmosc za stres ? chyba bede zakonnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaona_4 0 Napisano Grudzień 14, 2007 zrobilam test.... nie jestem w ciazy :) wiec to chyba stres jest przyczyna jego spozniania sie, pozostaje teraz spokojnie czekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dojrzałość 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Gratuluję, że Ci się udało. Ja na przyszłość zastanowiłabym się czy na pewno chcę być z kimś tak skrajnie nieodpowiedzialnym jak chłopak, który w trakcie stosunku bez porozumienia ze mną zdejmuje :-( zabezpieczenie. Ja nie miałabym zaufania do niego nie tylko w sprawach współżycia, ale życia jako takiego. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach