Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelik

kto kupował używany fotelik samochodowy?

Polecane posty

Ja, nie kupiłam, tylko wręcz pożyczyłam :P Najpierw taki dla noworodka - kołyskę, potem już taki tron do siedzenia :) Może jakbym jeździła często w dalekie trasy, to bym zakupiła nowy, z tymi wszystkimi isofixami itp (tylko najpierw trzeba mieć porządny samochód) Na przewiezienie dziecka raz na tydzień do babci 6 km dalej i raz do roku na wakacje - mi spokojnie wystarcza to, co mam

Gość nie kupuje się używanych
nie wiesz nawet czy nie uczestniczył ona w wypadku, jesli tak to jest do niczego, zreszta po co ci uzywany, mozesz nowy kupić nie markowy taniej

Gość ja kupiłam uzywany
maxi cosi priori a to dlatego ze na nowy nie bylo mnie stac a oglądajac te "tańsze" od razu było widać ze są mniej bezpieczne. Jestem bardzo zadowolona, jest jak nowy.

Gość ja też upilam używany
i jak narazie dobrze się sprawuje, nie jezdzimy za często z dzidzią samochodem, tak ok raz w tygodniu.

Gość kupilam uzywany
maxi cosi - od kolezanki mojej mamy z pracy, wiec wiem, ze pewny - tzn. bezwypadkowy. jeszcze mi spiworek do tego dolozyla :)

Gość upupupuppupupupupu

ja kupowałam bebe confort, super, jak najbardziej polecam, dosłownie niezniszczalny

Dodam,że najpierw jezdziła w nowym,kupionym w Dino.Niestety musielismy zmienic i przeskoczyła do uzywanego po bracie.

ja pierwszy do 13kg kupilam uzywany maxi cosi dalam 36zl i bylam bardzo zadowolona, na pewno byl bezpi9eczniejszy od tych super tanich nowych

Gość Maxi Cosi z nowym pokrowcem
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2463141 Ja kupiłam u tej babeczki, ona sama szyje do tych fotelików nowe pokrowce bardzo fajne jakościowo, foteliki mają naprawdę przystępną cenę, a sprzedająca jest bardzo sympatyczna

Gość Maxi Cosi z nowym pokrowcem
Tylko jakbym mogła cofnąć czas nie brałabym naklejek bo to jakieś prasowanki ;) a jak już ktoś bardzo chce to tylko tę boczną ;)