Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjajaj

JAK SPRAWDZIć STAN KONTA W PLUSIE???????

Polecane posty

Gość ajjajaj

mam małe pytanko jaki kod trzeba wcisnąć aby pokazal sie stan konta???:P

Gość ale po co
*100#

Gość ajjajaj
zmieniłam tel i nie pokazuje mi stanu konta a jak wcisnę *100# to pisze ze niepoprawne polecenie :(

Gość nie sprawdzisz
po każdej rozmowie masz ile ci zostalo, powinno pokazywać na wyświtelaczu , a jeśli chcesz sprawdzać za pomocą kodu to musisz poszukać na www.simplus.pl opcję usługi krótkim kodem i aktywowac usługę. Chyba tak juz nie pamiętam, od czasu jak ostatnio walnęli mnie na kasę przerzuciłam się na orange

Gość ajjajaj
sprawdzałam na stronce ale tam też pisze *100#:( a to nie działa:(

Gość nie sprawdzisz
Jak skorzystać? Aby uruchomić usługę „Dostępny Limit” wpisz w telefonie *101*11*99#, naciśnij przycisk "zadzwoń" i poczekaj na potwierdzenie. Po uruchomieniu usługi będziesz miał możliwość sprawdzania swojego stanu konta poprzez wpisanie w telefon krótkiego kodu *100# i naciśnięcie przycisku „zadzwoń”. W odpowiedzi otrzymasz informację o ilości środków na koncie oraz o tym, do kiedy możesz je wykorzystać. Po każdym połączeniu otrzymasz SMS z informacją o długości trwania połączenia oraz o jego koszcie. Pamiętaj, po uruchomieniu usługi „Dostępny Limit” nie ma możliwości jej dezaktywacji. Sprawdzanie konta poprzez krótki kod jest oczywiście bezpłatne.

Gość ajjajaj
A u nie nadal nic niedziała. Zapomniałam powiedziec że wczoraj komórka wpadła mi do sedesu po kupie. Co prawda umyłam i wysuszyłam, ale pewnie coś się zjebało