Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pytalinka

158cm czy moge nosic krotsze spodnie do kostki?

Polecane posty

Go艣膰 pytalinka

jestem niska mam tylko 158cm wzrostu, czy dzinsy o prostej nogawce (nie rurki zwezane) takie do kostki zeby by艂o widac buta beda mi pasowac czy mnie skroca? oczywiscie szpilki. do tej pory nosze lekko rozszerzane ku do艂owi zachodzace na but ale mam juz ich dosyc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaviiiiiiii
tzn chcesz chodzic w za krotkich spodniach? czemu? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytalinka
nie w za krotkich ale takich zeby nie szura艂y po ziemi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 profa nacja
Masz 158cm wzrostu a chcesz miec optycznie jeszcze mniej???Taki fason nie jest dla ciebie!Powinnas nosic spodnie ciut dluzsze zachodzace na buty zebys wydawala sie wyzsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytalinka
no w艂asnie takie teraz nosze ale chcia艂m cos zmienic doradz mi jakie jeszcze moge ubierac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a te a te ate
a mi to sie nie podobaja krotsze - bo zawsze bym sie czula jak w za krotkich.... musza zachodzic za buty jak dla mnie... a moze sprobuj wszechobecne rurki w kozaki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytalinka
nie ma szans mam krzywe nogi i xle bym sie czu艂a wiem ze chodza tak takie ko艣lawce ale jak to wyglada... musze wymyslec cos innego, mam nadzieje ze cos mi doradzicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 profa nacja
Tylko nie rurki w kozakach!Potwornie cie skroci taki zestaw.Noga jest wtedy dzielona na pol-do kozaka i od kozaka a ty na pewno przy takim wzroscie nie masz dlugich nog wiec odpusc sobie skracanie ich jeszcze spodniami w kozakach.Proste nogawki sa jak najbardziej dla ciebie.I pamietaj nogawki MUSZA opierac sie na bucie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a te a te ate
dzinsy rybaczki - i kozaczki na obcasie???? mysle ze ta wersja nie skraca chyba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytalinka
ok czyli musze zostac przy tych swoich dzinsach pomimo ze juz nie moge na nie patrzec!hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 profa nacja
Ktos zaproponowal jej rurki wkladane w kozaczki a nie jeansy do kolan tzw rybaczki.Rybaczki sa ok ale zalezy jakie masz nogi bo to ze jestes nie wysoka to juz wiemy ale jeszcze pozostaje kwestia budowy ciala.Niezbyt dobrze wygladaja odsloniete (rybaczki)potezne lydki i opiete masywne uda

Udost臋pnij ten post

szczerze nie. ja mam 2 mniej i z w艂asnego do艣wiadczenia w szukaniu kr贸tszych spodni (w sensie d艂ugo艣膰 7/8 3/4 itp.) powiem 偶e 偶adne z nich. dziel膮 sylwetk臋 i skracaj膮 strasznie nogi zw艂aszcza 7/8 (tylko dla wysokich). ca艂kowicie spodnie nie dal niskich. kto艣 tu dobrze zaproponowa艂 rybaczki do kozak贸w takie grube tweedowe lub we艂niane s膮 teraz na topie. je艣li na nie sie zdecydujesz pami臋taj 偶eby by艂y idealne dopasowane. szersze, pumpy, alladynki odpadaj膮 powinny by膰 dopasowane w kolanie i pod nim niestety ja mam tylko 1 par臋 kt贸ra uda艂o mi sie znale藕膰 偶eby kolano wychodzi艂o w odpowiednim miejscu. but powinien si臋 zaczyna膰 tam gdzie ko艅czy si臋 nogawka spodni bo pokazanie jeszcze kawa艂ka nogi stworzy kolejny podzia艂 a tego musimy unika膰:) widzia艂am fajne w dzieci臋cym dziale tylko nie wiem jakiego sklepu chyba zary niestety w wi臋kszo艣ci normalnych kolano wychodzi mi pod kolanem :P:P co wygl膮da fatalnie:( inna propozycja to grube kr贸tkie spodenki + grube rajstopy ale m贸wisz ze nie lubisz swoich n贸g wiec raczej odpada.

Udost臋pnij ten post

a masz chude nogi i w miare proporcjonalnie dlugie? bo jak tak to wszystko prawie pasuje, oprocz takich bledow jak podwijane jeansy w polowie lydki (okropnosc!!!) do butow na obcasie swietnie rurki wygladaja, ale jak sie wstydzisz... proste tez beda ok, ale takie krotkie do kostki - nie da rady raczej, lepiej zeby opadaly na buta albo wrecz go zakrywaly. na lato to luzne spodenki konczace sie tuz za kolanem. piszczel wyglada wtedy na dluugi i jest super ;) a moze sprobuj najnowszej mody czyli spodni szerokich na calej dlugosci z lejacych materialow? ja mimo to ze niska to dobrze w takich wygladam

Udost臋pnij ten post