Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pose

dziewczyny-zatrudnilybyscie 19-letnia nianie dla swojego dziecka?

Polecane posty

Gość pose

oglosilam sie, lecz mam wrazenie, ze i tak nikt sie nie zglossi.chyba, zadna matka nie odda swojego malucha pod opieke 19-latki, co? chcilabym wiedziec c wy o tym mysliscie.

Gość czemu niea co jest
jakas uposledzona czy co?

Gość musialabym z ta niania
porozmawiac, zobaczyc jak zachowuje sie przy dziecku... Wiek nie ma znaczenia ;) Przynajmniej dla mnie. Dla mojej kolezanki tez. Zatrudnila strasza pania, tylko dlatego ze ta mlodsza (ktora na poczatku wybrala) zrobila ja w jajo (nie przyszla, choc byly umowione - nie zadzwonila)

Gość pose
uf, naprawde?:) po prostu mam wrazenie, ze nie ufacie takim"smarkulom" itp., kore nie maja kwalifikacji, ze jednak chetniej zatrudnia sie kobiety w wieku ok.50 lat.

jak miałam 19 lat dorabiałam sobie jako niania 2,5 letniego chłopca ;)

teraz sama mam 10 miesieczną córeczke i jak bede szukała niani to napewno młodej osoby

Gość pose
no wlasnie ja tez bardzo bym chciala.tylko nie wiem czy sie nadaje, bo nigdy nie opiekowalam sie dzieckiem tak na dluzej. no ale z drugiej strony jstem normalna dziewczyna, to czemu mialabym nie dac rady:D tylko czuje na sobie straszna odpowedzialnosc, chcialabym uczyc takie dziecko poprzez zabawe. a nie zbey siedzialo i ogladalo tv w kolko i jak mysle, jakbym mogla dziekcu zapanowac czas to kurde musze przyznac, ze ciezka sprawa.

chyba predzej mlodsza niz starsza. panie 50-letnie i starsze maja za duzo wlasnych doswiadczen, ktorych nie chcialabym zeby cwiczyly na moim dziecku.

Gość Czy Cyryl to brat Stanleya
:classic_cool:

Gość maika34
predzej bym sie bala o zdrade meza z opiekunka ktora ma nascie lat

Gość pose
no ja wlasnie nie mam mlodszego rodzenstwa, to ja jestem najmlodsza:D. poodyzwallam sie do ludzi, zobaczymy czy beda zainteresowani.

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
A dlaczego nie? :) Uważam, że to nie zależy od wieku tylko od podejścia do dziecka i odpowiedzialności :) Ja mając 20 lat opiekowałam się 2 letnią dziewczynką i Rodzice Karoli byli zadowoleni :)