Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abelius

zgnoić kogoś zaszczytny cel

Polecane posty

Gość abelius

dlaczego gdy mówie o swoich sukcesach ludziom nikt sie nie cieszy? za pare dni natomiast czuje że sukces był chwilowy czuje ze ludzie robią wszystko żebym nie cieszył sie za długo, nagle mnie wielu ludzi unika, nie chca ze mna wspolpracować. ja natomiast cieszyłem sie z sukcesu kolegi gratulowałem mu, życzyłem najlepszego, natomiast gdy ja miałem sukces w ogóle mnie nie słuchał, od razu zaczal mnie unikać, mówił o sobie. czułem sie jakby żądał ode mnie podziwu, czułem że chce byc podziwiany a mnie zgnoić żeby mi sie nie udało. i tak bylo. od tej pory nikomu nic nie mowie jestem egoistą i interesuje mnie tylko wlasna d

Gość ogladnij sobie
dzień swira - modlitwa polaka :classic_cool:

Gość abelius
a gdy powiedzialem ze u mnie kiepsko to pocieszał mnie, lecz olałem go zerwałem kontakt i zająlem sie swoimi sprawami i znowu było lepiej, pytał sie co u mnie ale pożegnałem sie z nim grzecznie twierdząc ze nie mam czasu

Gość abelius
modlitwa polaka no dobre :classic_cool:

Gość teoretycznie był
Prawdziwych przyjaciół poznaje się... w sukcesie

Gość abelius
ale kolega dobrze zarabia wiecej niz ja. wozi sie i wykorzystuje innych traktuje podwładnych jak sluzacych wiem bo śmiał sie z pracownika że mu nie podskoczy, gdy go olałem chciał mnie wyciagac na piwo