Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fibunia1

w zyciu takiej bzdury nie slyszlam!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fibunia1

...ze dzieci sa brzydkie i maja duze glowy od od mleka modyfikowanego!!! tak wczoraj stwierdzila kolezanka ktora poznalam wlasnie wczoraj!!! zaraz mi ktos tu napisze ze to prowokacja ale nie..naprawde taka opinie uslyszalam.na dzien dobry powiedzialam jej ze jest glupia po prostu.ja sama karmie mlekiem modyfikowanym bo malutka ssac nie chciala i juz mi naturalne mleko zanika powoli.

Gość podpowiedzcie
a ja to słyszałam -ale nie wierze

Gość alilalalailala
to musiało być tępe dziewcze bez wykształcenia, bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć

Ja słyszałam, że dzieci karmione mlekiem modyfikowanym są głupsze od dzieci karmionych piersią:P W końcu naukowcy się za to wzięli i wyjaśnili sprawę.

katis no i tak wyjasnili ze napisali ze to racja a potem dopisali ze najmadrzejsze sa dzieci urodzone w zimie, a te w leci sa glupsze :D:D:D:D

Gość a ja tez mowie ze dzieci na mo
sa brzydsze i maja wielkie glowy bo w to mleko tak dziala ale sa wyjatki i ktore potwierdzaja regole na szczescie dzieci na podyfikowanym jak przstaja je jesc to zaczynaja wygladac normalnie. mam przykladow wiele dookola,widzialam jak dziecko wygladalo na piersi a potem na modyfikowany i przyznaje roznica kolosalna.no ale zazwyczaj juz kolo3 roku wraca wszystko i jak ja bym cos takiego uslyszala powiedziala bym ze to bardzonieladnie tak mowic matce bo myslec mozna ale kazda matka kocha swoje dziecko i dla niej jest najpiekniejsze i chyba to sie liczy?? a nie opinia jakiejs obcej osoby???

Gość i tyle
trzeba być kompletnym bezmózgiem, żeby wierzyć w te bzdury! dzieci na karmieniu sztucznym generalnie szybciej rosną i nic więcej! LUDZIE opanujcie się z tymi zabobonami i głupotami! Miałam trochę anatomii, miałam też trochę o dietach itd. i aż żenuje mnie czytanie tak tępych bab jak ta, co w to wierzy. Jakie ty kobieto dzieci wychowasz? na takich samych tłuków jak ty? Autorko gratuluję pełni rozumu i obyśmy nie były tu jedyne, które w to nie wierzą...

ale wlasnie to te wieksze rosniecie tak dzieci zmienia i dlatego sa brzydkie i tyle brzydkie na swoj sposob

Gość hahahahahahaaaaaa
to coś na kształt: trzeba mieć czerwoną kokardkę, bo ktoś zaczaruje dziecko, albo płeć dziecka zależy od kształtu brzucha i tak dalej. Na szczęście coraz mniej niewykształconych i nieambitnych babek.

Gość ja karmilam piersia dlugo dlug
a ja karmiłam piersia poltora roku i moje dziecko miało bardzo duza głowke-wiec?

Gość a mnie zastanawia
dlaczego dzieci karmione naturalnie sa jakies takie dziwne i niewymiarowe - niby cialko normalne a glowki malutkie - jakby byly niedorobione :O Przestancie zakladac te durne topiki bo rzygac sie chce od ludzkiej glupoty :O

a że w lecie nie wolno karmić dzieci piersią słyszałyście? :o bo mamy mleko jest z pewnością nie świerzei takie nie fajne! :o to pomysł mojej teściowej - pielęgniarki która dokładnie 28 lat przepracowała na oddziale dziecięcym...

Gość a mnie zastanawia
autorko - nie obraz sie - nie chodzilo mi o Ciebie tylko o ta dziewczyne co powiedziala Ci ta bzdure co za debilizmy!!!!!

Gość asdfjklk
zdecydowanie należało by zmienić tytuł topiku na: "idiotyczne wymysły niedorozwiniętych matek"

ja tez gorszej bzdury nie slyszalam. moje dzieci od urodzenia sa na modyfikowanym a glowki maja normalne. ze ludzie wymyslaja jeszcze takie glupoty

a ja widze ze same butekowe mamy ktore sie usprawiedliwiaja z karmienia butelka i zdania nie zmienie co do wygladu dzieci po modyfikowanych mam przyklady przed w trakcie i po i smiac mi sie chce bo wszystkie dzieci maja problem ze stolcem z brzuchem a mamy na piersi(rozsadne)maja to w d...i dzieci bez wiekszych rozmiarow!sa i pulchniaki na piersowym mleku ale nie wyobrazam sobie ich na modyfikowanym giganty by byly. a co do niedorobionych to ta osoba co tak napisala chyba przerobiona iza duzo mysli!bo co ma mlekodo dorobienia czy nie hahahahahaha!

Gość a mnie zastanawia
mleko do dorobienia ma to samo co do wielkosci glowki :P

Gość kluska serowa
to ja jestem przyglup jakis bo urodzona w lecie i karmiona butelka (no na miss sie nie szykuje w takim wypadku :D ) za to jak dobrze pojdzie to moj synek bedzie geniuszem ;) urodzony w zimie i jeszcze bede probowala karmic piersia (jak nie wyjdzie to trudno bedziemy kupowac wieksze czapeczki ) :P

Gość mirmingi
ale sie usmialam :)))))))))))))))))

Gość Maria//28
ja karmie piersia i moj synek wcale nie jest maly ani nie ma malej glowki... jest duzym chlopcem, ma pol rku i wazy 9 kilo. to sa jakies bzdury.... wiadomo, ze mleko matki jest NAJLEPSZE dla dziecka, ale sposob karmienia to wybor kobiety..... dla mnie wybor byl oczywisty, ale niektore nie chca, niektore nie moga...........

ja karmie butla bo mialam bardzo malo mleka i filip sie nie najadal, filip rosnie jak na drozdzach ale nie jest utuczony czy pulpet nie ma duzej glowy, jesy piekny i jeszcze nawet nie mial katarku!!! co za bzdury w ogole ze maja wieksze glowy hehe ale sie usmialam!!!!

Gość a mnie zastanawia
bosheee :O czy tak trudno zrozumiec metafore ????

Ale sie usmialam hahahaha Ja pierwszego syna karmilam piersia 9mesiecy i do tej pory nie ma malenkiej glowki (ale to rodzinne),a poza tym caly czas chorowal.A teraz drugiego syna karmie butelka i nie ma duzej glowy (dobre,po mleku modyfikoanym duza glowa) i odpukac nie choruje i normalnie sie rozwija.

Gość dorosla 1 dziecko
duze glowy a co za tym idzie byc moze nie proporcjonalne rysy twarzy co do rozmiarow tej glowy maja wlasnie przewaznie dzieci polskie, slowianskie- taka rasa. i jeszcze zobaczcie na rozmiary glowy doroslych panow: pies kota nie robi