Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbi

Pominięta tabletka a skąpa miesiączka

Polecane posty

Gość gbi

Trzy opakowania temu zapomniałam 8 tabletki. Zorientowałam się na drugi dzień i pominęłam ją biorąc kolejne. Zrobiłam 7 dniową przerwę przed nowym opakowaniem. Po 2 opakowaniu mój okres był mniej obfity niż poprzednie, mimo, że nigdy nie miałam wyjątkowo obfitych. Teraz robie przerwę po trzecim opakowani i mój okres jest niczym plamienie, nawet chwilami zanika wogóle. Zaznaczam, że biore Yasmine od prawie roku, miałam miesięczną przerwę z 4 opakowania temu. Nigdy z chłopakiem się nie zabezpieczamy dodatkowo. Czy to jakieś zaburzenia, możliwa ciąża czy poporstu tak może czasem być. Mogłabym pojść do ginekologa ale studiuje w innym mieście i nie chce eksperymentować w tym temacie. Ciekawi mnie czy któraś z Was miała podobny przypadek. Sama perspektywa ciąży nie jest dla mnie straszna, liczymy się z tym kochając się bez dodatkowego zabezpieczenia mimo mojego zapominalstwa, które czasami sie zdarza;) Pozdrawiam i czekam na Wasze komentarze

ja przy tabletkach też mam bardzo słabe krwawienia. ale dla pewności radziłabym zrobić test, po co brać hormony jak możliwość ciąży istnieje.

Gość gbi
Jedyne co może mnie zastanawiać to, że dostałam okres we wtorek, normalny w miare.Wczoraj było plamienie, wieczorem nic.Po nocy plamienie, w dzien troszeczke plamienia a od popołudnia nic a to trzeci dzien a z reguły miałam 5 dni i to do 3 dni normalne dopiero od 4 minimalny.