Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika86

DZIWNE OBJAWY - co to może być?

Polecane posty

Gość Weronika86
Zauważyłam-że trzeba starac się jak najbardziej z tego wyrwac , ale trudno wysilać miesnie ,kiedy nie można niczym ruszac hehe.Ale bardzo dziękuję za wasze komentarze - pomogły mi w pewnym sensie.Mam tylko nadzieję ,że to występuje w jakis poczatkowych afzach stresu ,a nie np już w fazie destrukcji :P

Gość ja też tak mam niestety
ja miałam tak przez kilka lat... i byłam dzieckiem, nie wiedziałam co to- istny koszmar

niesamowite!!! a myslalam, ze tylko ja przezywalam taki koszmar... teraz juz minelo ale jeszcze kilka lat temu trafil sie ostatni raz - najbardziej nieprzyjemny... snilo mi sie, ze spie...i nagle do mojego lozka zbliza sie jakas niewyrazna postac - dla mnie duch... i tak jakby mnie nie widzial siada mi doslownie na klatke piersiowa... ja wpadam w panike, gdyz zaczynam sie dusic, wtedy \"duch\" sie zrywa, tak jakby dopiero zdal sobie sprawe z faktu, ze ktos spi pod koldra... ja prubuje zlapac oddech i budze sie w takim wlasnie stanie, jakby mnie ktos dusil...

Gość weronika86
W porządku tylko ,że ja nie widzę zadnej postaci , zwyczajnie sie dusze i nei moge sie poruszyc ani otworzyc oczu...

Gość najlepszy będzie
Atak bezdefchu sennego poczytaj o tej chorobie

moja diagnoza jest taka ze masz zbyt nerowy czas w pracy/szkole/domu i stresy sie uaktywniaja w czasie snu. mi pomogla melisa pita codziennie przed snem. wycisza i juz nie mam takch zjawisk o jakich piszesz. i wywietrzony pokoj przed snem. powodzenia :)

Gość Weronika86
dzięki za wszystkie komentarze :*