Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna87

Pomozcie Prosze

Polecane posty

Gość takajedna87

Witam:) Mam problem. Moze wydawać sie błąchy czy też banalny ale dla mnie jest niestety powazny:( POgubilam sie... Mialam / mam przyjaciela.. Najpierw bylo super:) Potem niestety dowiedzial sie ze ja czuje cos wiecej do niego... On mial wtedy dziewczyne nastepnie zerwal ( z innych powodow) Powiedzial mi ze nie mzoe zapomniec o bylej i ze chyba mozemy sie tylko przyjaznic. Wrocil do niej. Ja troche sie od niego odsunęłam. Chcialam zapomniec. Zeby nie cierpiec, nie zazdroscic. Jego powrot nie byl udany. Znowu skonczyli to i to na dobre... Teraz jest sam. Ja tez. On chce sie przyjaznic, pisze, zagaduje, przytula przy najblizszej okazji ale mowi ze jestem jego przyjaciolką. Tylko. Co mam zrobic? Odsunac sie? Czy przyjaznic? Boje sie ze gdy bede sie przyjaznic znowu bede robila sobie nadzieje:( a nie wiem o co tak na prawde mu chodzi...ale chyba jak jzu raz nie chcial to juz nigdy nie ebdziemy razem.

Gość BBBBBBBBBBBBB
twoja decyzja, twoje ryzyko...ale nie rób sobie wielkich nadziei :(

Gość takajedna87
No wlasnie:( z jednej strony bym chciala nawet zaakceptowac przyjazn... z drugiej boje sie ze te nadzieje kiedys mnie załamią:( Co robic?

Gość takajedna87
Piszcie prosze

ja tez zakochalam się w przyjacielu i wiem jak to boli :( jednak Twoja sytuacja jest inna.. Moze w koncu odwzajemni Twoje uczucie.. Najpiekniejsza miłośc to taka ktora powstaje z przyjaźni.

Jestes mu bardzo bliska, a to juz duzo.. moze w koncu odwzajemni Twoje uczucia.. Czas pokaze co bedzie. Powodzenia 🌻

Gość takajedna87
ona***--> dziekuje ci:** bardzo bym chciala:) takie slowa wsparcia bardzo pomagają ale z drugiej strony nie chce sobie robic zbędnych nadziejii:( ahh czemu to mu by takie skomplikowane?:(

niema przyjazni miedzy chłopakiem a dziewczyna a jak jest to tak zwana przyjazn powierzchowna zawsze któraś strona się zakocha Jestem z Tobą duchowo wiem jak to zajebiście boli u mnie juz 4 lata to trwa nie potrafie zakonczyć boję się powiedzieć co czuje żeby nie stracić ale wiem że powinnam powiedzieć koniec dla mojego dobra

Gość takajedna87
No wlasnie....:( ale patrzac na moja sytuacje co mam zrobic?

Gość takajedna87
Chyba nie zbyt dokaldnie przeczytalas moją wypowiedz:) Ja sie zakochalam...

przepraszam jak nie doczytałam no to jak się zakochałaś to cięzko bedzie dla ciebie ...skonczyć z tym ...naprawdę miłość cholera zawsze boli ...ta odwzajemniona i ta nie odwzajemniona powinnaś postawić się sobie boleśnie przezyjesz ale z czasem zrozumiesz

Słuchaj ja to widzę tak: Chłopak zerwał z tamtą dziewczyną bo mu sie nie układało,ale chyba nie z twojego powodu.A teraz do ciebie sie przytula itd bo potrzebuje bliskości i pocieszenia bo nie zapomniał o tamtej.I ciągle powtarza ze jesteście tylko przyjaciółmi zebyś nie robiła sobie nadziei. W twojej sytuacji,najlepiej nie okazuj mu uczuć i staraj sie nie myśleć o nim jak o facecie ale jak o kumplu i nic poza tym. No i najlepiej nie spotykaj się z nim za często i nie miej złudzeń... Sorki za prawdę...

Gość jagodka1987
ja mam bardzo podobna sytuacje, tylko ze moj byly ma dziewczyne a chce sie ze mna spotykac, wiesz dzwoni puszcza strzalki, interesuej sie,,, ja go ocham ale on mnie niee wiem?? to jest dla mnie wielkim znakiem zapytania, mowi ze jestem jego kolezanka:( boli strasznie ale ja chce go odzyskac

Gość takajedna87
messina --> dzieki:* Mimo ze nie jest to taka prawda jakbym chciala...ale tak somo niestety mi sie wydaje:(... Ale wiesz jak trudno spotykac sie z nim rozmawiac.... Wtedy te nadzieje na cos wiecej same przychodzą chociaz ich nie chce:(... Trudno tak udawac. Ehh chyba porprostu dam sobie z nim spokoj:(...Ale momentalnie odechciewa mi sie zyc... A pocieszenia w stylu : nie ten to inny, nie byl ciebie wart na nic sie nie zdadzą::(:(

Gość takajedna87
:(

Gość jagodka1987
nie smuc sie bo to nic nie da:( wiem co czujesz i rozumeim cie, ale jesli sa jakies szanse abyscie byli razem to walcz o niego, bo ja chyba rezygnuje

\"Najpiekniejsza miłośc to taka ktora powstaje z przyjaźni.\" Gówno prawda....Taka miłość pozbawiona jest EMOCJI i spontaniczności...nie przetrwa próby czasu i ktoś szybko zdradzi (czytaj Kobieta)