Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamusa

kto to widział zeby facet w dzisiejszych czasach nosił kalesony

Polecane posty

Gość gamusa

a tym bardziej...................kobieta:O:O to nie higieniczne chodzic w takich wielkich majtach na gołą dupe :P

Gość mój facet nosi
a co więcej ja sama go do tego namówiłam... niestety nie jeździ samochodem, wszędzie na nogach albo komunikacja miejską i jak jest -10C to te kalesony bardzo pomagają... i nie widze w tym nic dziwnego...

Gość gamusa
ale w czym pomagają?? zeby w nozki bylo cieplo?? bo to chyba jedyny argument bo jak ma mu co innego ocieplic to troche kiepsko z Twoją wiedzą :)

Gość raczej z Twoja bo nie wiesz
do czego służą kalesony... :o

Gość gamusa
kalesony służą do wąchania ,szczególnie znoszone dziadkowe :) uwielbiam :classic_cool:

Gość no właśnie+++++
nie tylko z doopą i z głową też

Gość Jupijej
a niech nosi,ciepło mu będzie

Gość no właśnie+++++
i wiedzą.Ot pokolenie:( Dupy na wierzch a potem rany boskie dzidziusia miec nie mogę co sie dzieje???????

Gość też masz problema
jak ci nie pasują kalesony to noś rajstopki cieliste ale puzniej nie pisz że cię siostra wyśmiała albo że ci zimno w co nie co ;)

Moj chlopak, ktory wychowal sie w Brazylii a snieg po raz pierwszy zobaczyl dopiero w Polsce, z miejsca pokochal kalesony :D Zaklada je jak tylko konczy sie lato :classic_cool:

Gość nie wiem co wy dziwnego widzic
przeciez to częśc garderoby tak jak i inne. owszem może nie jest specjalnie sexy, ale przy naszym klimacie mówi się trudno i się nosi, zamiast jajka mrozic.... a swoją drogą to damskich nie widziałam nigdy.. kobiety to chyba raczej noszą majtki-spodenki i rajstopy jak jest im zimno...

to kalesony zakłada się na gołą dupę, bez majtek? Myślałam, że na majtki, pod spodnie jako ocieplacz, a nie jako długie majtasy. :D :D :D

Gość kobiety maja łatwiej
bo teraz jest duży wybór zabudowanych majtek, spodenek z koronki itp, a ostatnio to nawet kupiłam rajstopy biodrówki i wreszcie jak siedze to mi nie wystaje ta górna część ze spodni, bo te zwykłe to tragedia pod same cycki sobie czasami można podciągnąć...

Gość kujon szkolny
moja koleżanka chodziła w kalesonach bo niby cieplejsze i nikt się nie śmiał z niej w zime pod nie zakładała samonośki i normalnie na w-f ach aż chciało się przy niej ćwiczyć :D:D szczególnie że raz byłem z nią w parze i trzymajac się za nogi robiliśmy brzuszki itp :)

Gość uwieżcie
kalesony są fatalne dla faceta, podwijają się lub skarpety się obsuwają , mnie więcej od 10 lat wolę 1000 razy zakładać rajstopy pod spodnie niż męczyć się w kalesonach , rajstopy to jest świetny wynalazek :)

Gość anula-piesiula
Jak masz obwisle cycki,do pasa,to nic dziwnego,ze sobie pod nie podciagasz rajstopy.Heheheh

Gość Maniek z braamy
Od wielu lat nosze tzw.rajstopy meskie,czy jak sie to nazywa.Sa elastyczne i nosi sie je fajnie.Dla mnie kalesony,to tez cos strasznego,ohydnego.....

Gość ja nie wiem gdzie wy te
kalesony kupujecie, bo te które ma mój facet sa obcisłe i wcale nigdzie nie wisza...

Gość vhhgj
przecież kalesony nosi się ubrane na majtki...i nie widzę w tym nic dziwnego jak facet nosi kalesony...tym bardziej jeśli ma taką pracę że przez 8 godz.jest na dworze...

Gość w kalesonach
spóbuj pracować na zimnie przez wiele godzin na chłodzie i na mrozie to się Tobie odechce kaleson, rajstopy są dużo wygodniejsze , są bardzo tanie i jak nawet uszkodzę i porwę rajstopy w czasie pracy to zakładam nowe, na 1,50 zł. za rajstopy mnie stać aby wydać , kalesony - jakiś 'durak' to wymyslił

Gość co za oszczędność
1,50 zł ?...co to jest to gorący kubek kosztuje tyle :D facet kup sobie kalesony i się uspokój ;)

Gość co za oszczędność
bez przesady nie ma nawet śniegu i jest najmniej +5 a jak mu tak zimno to niech kupi sobie długie skarpety i do tego kalesony ;)

Gość sorry ale nie pierdzielcie mi
że jakies rajstopy za 1.5zł ogrzewają tak samo jak kalesony z grubej bawełny... PS grube ciepłe rajstopy kosztują od 10 do 20zł, a nie 1.5zł...

Gość tajemniczy i przyczajony bizu
ja kiedyś kupowałem kalesony za 15 zł na promocji w markecie a rajtuzy to dobre są chyba dla samotnego faceta który zakłada je tylko do trzepania w wałek kołdry i nic poza tym ja mam brzydką dziewczynę ale mam i chała temu :)

Gość szukam uchwytu
Kalesony na gołą dupę?????????? ooooooooooooo........ Faktycznie nieziemsko niehigieniczne... Szoken!!! Mój zawsze chodzi w kalesonach ale gacie ma na tyłku! To tak jakby dziewczyna chodziła w rajstopach bez majtek! Poza tym oczywiscie że ogrzewają nie tylko męskie nóżki, dodatkowa warstwa misia na d. i z przodu izoluje od zimna! Mój jest zadowolony. Uczę w-f i zawsze przy okazji ciekwych rozmów o higienie odzieży i obuwia poruszam temat kalesonów. Mali chłopcy powinni je nosić!!! Właśnie dlatego że nie zdają sobie sprawy z tego, jakie to ważne. Wy, dorośli możecie sami decydować czy przemrozić sobei to i owo ale nie skazujcie na to swoich synów! Oczywiscie jak ktoś jeździ do pracy autkiem i ma do przejścia nie więcej niz 50m. jednorazowo -rezygnuje z kalesonów. Zależy jaka praca i czy w biurze dobrze grzeją:-P Ot, cała filozofia!:)

Gość kalesony rulezzzzzzzz

Gość jesli te kalesony sa codzienni
świeże to moga byc tez na gołą dupę... niehigieniczne to by było gdyby ktos nosił jedna pare przez tydzień...