Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamusa

kto to widział zeby facet w dzisiejszych czasach nosił kalesony

Polecane posty

Gość guta
a potem oglada sie jego wrzody po przemarznięciu- fuj!!!

Gość Kazik komornik
ja jak byłem mały to matka zmuszała mnie żebym nosił kalesony ale ja nie lubiłem ich bo były takie wykrochmalone i twarde więc nosiłem zimą dwie pary spodni :D od tamtego czasu uraz został mi do dziś.jak jest bardzo zimno to lepiej ubrać skarpety ( męskie bawełniane podkolanówki) i zimowe ocieplane bojówki niż jakieś kalesony.żona mnie rozumie i nigdy mam nadzieję nie zobaczę kaleson pod choinką :D co do rajstop to słyszałem o męskich ale są dosyć drogie i od kaleson nie różnią się niczym poza tym że mają stopy.to też odpada zatem zostaję przy zimowych ciepłych spodniach.

Gość Zdzichu czyli.. JA.. grube nic
ja mojemu synowi kupuje rajstopy damskie, marzył to ma :) nie pochwalam ale przynajmniej nie kurwi się jak kiedyś kiedy ich nie miał

Gość ja tam sama namawiam swojego
faceta i kumpli też, żeby nosili kalesony w mróz lub gdy pracują na dworze. są też ładne kalesony, ale trzeba iść do sklepu z dobrą bielizną i wybrać 100% bawełny lub bezszwowe z mikrofibry, miłe w dotyku kalesony. przynajmniej im cieplej. nie ma co marznąć dla idei. to głupie tak samo jak te damskie kurtki typu "goła nera".

Gość lubię fiolet
Mój mąż nie lubi kaleson, nosi za to bawełniane spodnie dresowe pod dżinsy i też jest mu ciepło - a pracuje na dworze - przy większych mrozach na to zakłada jeszcze ocieplane spodnie zimowe z ortalionu, ale mój mąż to po pierwsze zmarzlak, a po drugie jest bardzo szczupły, więc może sobie pozwolić na kilka warstw ubrań. Kaleson nie znosi, nie założyłby ich choćby nie wiem co, podobnie alergicznie reaguje na rajtuzy, myślę, że dla niego jest to część garderoby wyjątkowo niemęska. Wogóle, jesli ktoś ma pracę na świeżym powietrzu, najlepiej ubierać się na cebulkę.

Gość paradise.
zdzichu - robisz z syna ofermę wiesz o tym ? :p

Gość Karolina 77
dla mnie to normalne że facet nosi kalesony,stworzono je właśnie dla niego.

Gość normalna sprawa
po co marznąć? :)

Gość devils47
Ja nosze rajstopy od zawsze tzn. od przedszkola do teraz (a mam 47l.)niestety z przerwą na wojsko. I nie widzę nic w tym dziwnego żeby facet nosił rajstopy , a któż jak nie facet wynalazł rajstopy właśnie są b. wygodne ciepłe i 20000% lepsze od kaleson.Mam nawet znajomą , która handluje rajstopami i nie tylko i sama mi nawet doradza w zakupie tychże rajstop.A poza tym każdy nosi to w czym mu jest wygodnie i ciepło.Pozdrawiam wszystkich rajstop-menów.

Gość URSUS C330
Jak jest zimno to nosze, a wy sobie nawet w mini chodzcie w zimie, zwisa mi to i powiewa, tylko zabukujcie miejsce do reumatologa i nie tylko.

Gość Bobby88
Jak miałem jakieś 13 lat to obejrzałem w kinie film, w którym facet pieprzył się z kobietą i ona miała pończoszki z podwiązkami, a on kalesony długie, białe. Do dzisiaj pozostał mi w pamięci ten film i kalesony cholernie mnie podniecają.

Gość Ada, to nie wypada
Fajnie!. Lubię facetów w kalesonach.

Gość debilka1234567890
lepiej, żeby zmarzły mu jajka i został impotentem???

Gość Idzikll99
Co za głupia dupa.Ale dupy z definicji są głupie.

Gość Idzikll99
Kto widział?

Gość Idzikll99
Ja widziałem.

Gość Jeremy876
I love kalesony. Sidziałam fvaceta w kalesonach. I bardzo mi bię podo bal..Sic...To połaciniuie

Gość SasAugustIIIlubię
Mówisz po łacinie. Mało kto mówi.

Gość Nemo99
Ja widziałem w dzisiejszych czasach paru facetów, i to ładnych, w kalesonach. A wiem, o czym mówię, bo jestem gejem.

Gość Bobik88
Ladni faceci, czy ładne kalesony?

Gość O-
getry5 moda na rajstopy dla mężczyzn dawno przeminęła,teraz nastała moda na męskie kalesony,pozdro dla wszystkich facetów,którzy noszą kalesony w zimie :)

Gość Beatkowiec
Ja mam trzy pary kalesonów a w co w tym smiesznego w tamtą zimę nosiłem wszystkie trzy na zmianę; jest zimno to się nosi i tyle.

Gość anonim10
Ja tam noszę kalesony, jak temperatura spada poniżej zera, a opinie innych typu, że to obciach według mnie są bezpodstawne. A jak to jest wreszcie z tymi kalesonami??? Na gołą d....e???, Czy na jakieś majty. W Końcu piszą o kalesonach "BIELIZNA", co sugerowało by noszenie, bez niczego pod spodem???

Gość echemmmm
przecież to jasne że kobiety zmuszają mężów do kalefiksów żeby wstydzili się rozbierać przy innych kobietach :P

Nie tyle kalesony, co bielizna termiczna :-) No właściwie to kalesony, ale wyglądają bardzo fajnie. A w zimne dni, czy wypad w góry na narty, czy snowboard taka bielizna jest jak znalazł. http://tnij.org/i8vh wygląda całkiem fajnie.

Hehe topidło z 2007 roku. :classic_cool: Oczywiście że noszę, jestem zmarźluchem. :P

teraz to raczej są nie kalesony ale raczej takie męskie legginsy ...z takich fajnych cienkich dzianin z elastanem.. całkiem niezłe z różnymi przeszyciami kolorowymi , mój mąż sexownie w nich wygląda :)

Gość tylkoph
Witam wszystkich i oczywiście zapraszam na blog poświęcony noszeniu rajstop przez mężczyzn. Oczywiście jestem za i polecam wszystkim. http://tylkoph.blogspot.com/ Pozdrawiam Piotr T.