Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaa19_

............Żyje w świecie marzeń???................

Polecane posty

Gość madziaa19_

Przez całe swoje życie marzyłam o wielkiej, prawdziwej miłosci. Jednak nie mam szczęścia takiej znaleźć. Zawsze chciałam spotkać mężczyznę, ktory bedzie mnie kochał tak samo mocno jak ja jego, za to jaka jestem. Taki przy ktorym nawet milczenie bedzie fajne, z którym bedę rozumiała sie bez słów. Chciałabym, żeby był romantykiem, przede wszystkim SZCZERY, kochający i czuły.. W głębi duszy wierzę, że znajdę kiedyś swoje szczęście.

fajniezakochany ;) nie wszystkie takie sa gwarantuje Ci :) Ty tez znajdziesz wlasciwa jak i ja wlasciwego ;) szkoda,ze mieszkasz tak daleko :(

Wlasnie moze przez to ze zyjesz w tym swiecie marzen jest ci ciezko znalesc. Bo zyjesz marzeniami o perfekcyjnej milosci, perfekcyjnym facecie, jakims ksieciu z bajki. A zeby zwiazek byl udany niestety trzeba stawic czola wielu problemom tym prozaicznym. i nie kazda milosc zaczyna sie od wielkiego porywu serca. Ja np nie zakochalam sie od razu w mym mezu. trzeba mi bylo przynajmniej 2 tyg by stwierdzic ze podoba mi sie.

Madziu, marzenia się spełniają. Czasami trzeba bardzo długo czekać ... nieraz pół życia niemal.... I trzeba mocno wierzyć.

Gość no dokladniee
z tymi EMOCJAMI jako kobieta sie zgadzam... niestety :-0

Gość madziaa19_
Mrauuu 🌻 dziekuje za mile slowa... tylko problem w tym, ze powoli przestaje w to wierzyc :O dziekuje wszystkim milym osobom

Gość madziaa19_
agniesinka.. moze masz racje, marze o ideale, ktorych nie ma.. bylam raz zakochana i zostalam bardzo zraniona, moze dlatego teraz pragne tych cech, nie chce zyc w strachu, ze ktos moze zrobic mi to samo...

Zadne uczucie nie jest idealne i zaden facet czy kobieta nie sa idealni. Zadko kiedy od pierwszego wejrzenia wie sie ze to TEN czy TA. Do tego trzeba raczej dochodzic powoli. Poznawac sie, poznawac wady, zalety i uczyc sie wzajemnej akceptcji.

Gość madziaa19_
w takim razie jak sie z tego wyleczyc?? z tego zycia zludzeniami??

Gość madziaa19_
tak, wiem.. Mi jest sie bardzo trudno zakochac, bylam tylko raz zakochana.. Moje marzenia dotycza zwiazku, a nie etapu poznawania.. Wiem, ze aby na prawde pokochac, musi uplynac troche czasu razem...

Gość madziaa19_
Katrinne, a Ty jakie masz marzenia??

Gość madziaa19_
agiie co mialas na mysli??

A to już moja słodka tajemnica;) Powiem Ci tylko, ze warto marzyć. Czasami marzenia się spełniają;)

Gość madziaa19_
ja caly czas wierze, w to, ze kiedys moje marzenie o prawdziwej, wielkiej miłości sie spełni...

Gość żyj dalej złudzeniami
liczy się tylko seks

Gość Ty masz 19 lat
Siksa jeszcze jesteś a gadasz jak stara baba

Gość madziaa19_
ale ja nie umiem inaczej :o