Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooooszeeeeee

Potrzebuje Germaniste/Germanistke Proszęę

Polecane posty

Gość poooooszeeeeee

Czy mógłby mi ktoś pomóc z niemieckiego Musze napisać list,choc niewiem o czym można pisać: Mój temat: Napisz list do kolegi w którym: -podasz jakie problemy mają niepełnosprawne osoby -jakie znasz niepełnosprawnosci -jak mozna pomóc niepełnosprawnym -jaką role odgrywają integracyjne szkoły I choc sam jestem niepełnosprawny trudno mi pisac o tym temacie,tymbardziej po niemiecku..

Gość fd
nie bierz ludzi pod włos, co?

Gość marinee
szczyt lenistwa ..... :(

Gość twierdzenie
Jesli nie umiesz nic napisac, nawet po polsku, to nie pisz - dostaniesz pale i po problemie. Trzeba byc naprawde bezczelnym, zeby kazac sobie napisac cale zadanie. Rozumiem napisac po polsku i poprosic o przetlumaczenie albo najlepiej samemu poprobowac i dac do sprawdzenia. Nie ludz sie, ze ktos ci to zrobi

Gość poooooszeeeeee
własnie robie to zadanie. A raczej proszę o wskazówki,a to jest różnica.Piszę najpierw list po Polsku a zaraz będe go tłumaczyć.Raczej chciałem się poradzić co wy sadzicie o niepełnosprawnosci w Polsce dobranoc wszystkim!

Gość twierdzenie
ok, w takim razie przepraszam, rzeczywiscie nie napisales 'napiszcie mi' ale tak ujales prosbe, ze nie wiadomo w sumie, ze chodzi o wskazowki w kazdym razie sorry, wyciagnelam pochopne wnioski