Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i troche mi dziwnie

5 miesięcy razem

Polecane posty

a ja nie usłyszałam jeszcze nigdy słów : kocham cie. jest czuły, troskliwy ale brakuje mi tego zapewnienia. Rozmawialiśmy kiedyś o tym, mówił że nigdy nie był zakochany i nie wie czy kiedyś kogoś w ogóle pokocha. A mimo to chce być ze mną, zapewnia że bardzo dużo dla niego znacze itd. Sama też nie jestem wylewna, ale może powinnam pierwsza uczynić takie wyznanie? żeby poczuł się bezpiecznie. sama już nie wiem :-(

daj sobie troche czasu dziewczyno.... i jemu tez. nie mowi sie kocham po to tylko zeby powiedziec, jesli on tego jeszcze nie czuje to po co ma mowic,w zamian mowi jaka jestes dla niego wazna i tez dobrze. docen to i zyj, bo przed wami najpiekniejsze chwile..... a slowa kocham cie powie wtedy gdy bedzie ich pewien.

pewnie masz racje, ale jak czasem patrze na niego to aż mi sie cisną na usta słowa "kocham cie", a hamuje sie ze strachu że on nie odwzajemni tych uczuć albo sie przestraszy. jak sie kogoś bardzo kocha i nie jest sie pewnym uczuć drugiej osoby to jest to strasznie przykre :-(