Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny chyba facet

CZY TAKA ZAZDROSC JEST NORMALNA?

Polecane posty

witajcie! Mam problem i bardzo prosze o rade.Otoz jestem zazdrosny o moja dziewczyne,teraz modny jest ten portal nasza klasa,ona zamierza sie spotkac z kolegami i z 2 kolezankami,ciagle z nimi pisze..Jestem zwyczajnie zazdrosny,gdy wiem ze ona bedzie sie dobrze bawic,jest sliczna dzieczyna dodam...Boje sie ze zacznie sie bawic beze mnie potem i sie od siebie oddalimy...Czy to normalne ze sie tego boje?

Gość normalna tez babkaaa
normalna,normalna,doskonale Cie rozumiem..Nie chcialabym Cie straszyc ale moj maz byl na takim spotkaniu..Skonczylo sie tym ze mnie zdradzil...Wszyscy sie popili i coz.byla zabawa..

Gość po prostu karolina
facet!! Ale mnie podbudowales,juz sie balam czy tylko ja tak mam..Rozumiem Twoje obawy i powiem Ci ze ja mam taka sama sytuacje,tez sie obawiam czegos takiego..Najlepiej chyba w naszej sytuacji jakos zachowac dystans,ochlodzic sie,i po prostu zaczac tez bawic sie oddzielnie.Po prostu,przynajmniej ja tak zamierzam...

dziekuje za zrozumienie..Moja dziewczyna jest jeszcze bardzo mloda,ma 22 lata i jest taka kokietka dlatego ja sie boje ze jej odbije i ze mnie zdradzi,wiadomo jak to jest po alkoholu a ona nie pije nigdy malo...

Gość achhh
Twoja zazdrość w 100% nie jest normalna......masz chyba problemy ze swoja samooceną i brak Ci pewnosci..... zdecydowanie polecam zaufanie, zaufanie i jeszcze raz zaufanie.......dziewczynie:)