Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

to jest ładne i sexsowne czy nie waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość heheheheeeeeeeeeeee
jak masz brzuch beben i walki tluszczu na biodrach to nie :P

Gość hehehe...
super, strasznie mi sie podoba :D:D

Gość że cooo
A jakim cudem taka gruba baba wejdzie w bluzkę o rozmiarze S???

Gość heheheheeeeeeeeeeee
kiczowate.... a tak na temat bardziej to ja mam takie cycki i przynajmniej w gorsetach sie prezentuja super nie wiem jak w bluzeczkach

to własnie jest taki troche goset i zastanawiam sie czy nie mam zamałych piersi do niego(85b)

Gość MarijaMarija
jak masz 85 pod biustem, i miseczkę B, to wybacz, ale daleko Ci do szczupłości:o ile masz wzrostu?

jestem bardzo szczupła naprawde mam 179wzrostu i waze 60kg i przyzekam ze jestem szczupła mam mąły tyłeczek szczupłe nogi i brzuch a piersi 85b

Gość MarijaMarija
no może rzeczywiście, ja mam 75 pod biustem, i wydaje mi sie, że jestem gruba:o ale ja jestem dużo niższa, niż Ty:) Jeśli jesteś szczupła, to myślę, że fajnie taki komplecik będzie wyglądał, facetowi sie na pewno spodoba;)

a szczerze mówiąc to wydaje mi sie ze ten komplecik lepiej wyglądałby na nizszej i z wiekszymi piersiami dziewczynie ja nie lubie takich wysokich dziewczyn jak ja te miejsze moga założyc szpile i wyglądac sexsownie a ja tez w sumie moge ale tak sexsowna nie bede bo bede wyglądała jak wierza aifla

Gość MarijaMarija
no nawet mi tu nie pier***l! jak ja bym chciała 175 cm...wtedy mozna założyć płaściuteńkie japoneczki, i wyglądać zgrabnie i seksownie, a nie tak karłowato:( i nogi sie ma zawsze do samej ziemi, niezależnie, co sie założy:) ja mam 165 cm wzrostu...

MarijaMarija 175 to własm=nie super taka jakbym była to super tez a nie 180 jak ja mam wez ja to nie wiem czego niektórzy mi zazdroszcza jak dla mnie to masakra

Gość MarijaMarija
zawsze coś nam nie pasuje:) Wysocy chcą być niscy, chudzi-grubsi, cycate płaskie i na odwrót:) Nigdy nikomu nie dogodzisz:D

Stanik z obwodem 85 jest dla osoby majacej pod biustem co najmniej 90 cm (mierzone bardzo ciasno i na wydechu). Jak jestes szczuplam to biegiem zmierz sie i zmien biustonosze bo niszczysz piersi.

Gość *natasha
ja mam w biuscie 87cm i nosze stanik 85B a pod biusten mam 76cm to powinnam nosic miejszy czy wiekszy stanik

ja mam w biuscie 87cm i nosze stanik 85B a pod biusten mam 76cm to powinnam nosic miejszy czy wiekszy stanik

Gość chyba 70C
Obwod 70 a miseczka chyba C, ale niech best_bra potwierdzi :)

Potwierdzam, 70C :) 85B jest na 100 cm w biuście (o duuużo za szerokim obwodzie nie wspomnę) - przecież to musi na Tobie powiewać...