Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranny mam problem

czy pochwa moze byc za mala dla wiekszego penisa

Polecane posty

Gość ranny mam problem

niedawno rozpoczelam wspolzycie mam 22 lata i jest taki problem ze gdy moj chlopak wlozy czlonek to on sie wysizguje z mojej pochwy nie wiem czemu szczegolnie w pozycji misjonarskiej nie mozemy sie kochac stosunek wychodzi tylko od tylu gdy ja leze na brzuchu moja pochwa jest dobrze nawilzona chyba nawet az za bardzo bo tego sluzu jest nawet za duzo na zewnatrz kocham go i chcialabym zeby sex byl udany a tu tak sobie co mylkicie o tym ?

Gość jola78
Pozycja, w której kobieta obejmuje partnera uniesionymi nogami, jest polecana mężczyznom o krótkim członku - krocze kobiety jest wtedy całkowicie odsłonięte, co ułatwia wprowadzenie członka do pochwy. Wariant ten jest niewskazany, jeśli mężczyzna ma bardzo długi członek, gdyż mogłoby dojść do uszkodzenia tylnego sklepienia pochwy.

Gość jola78
Istnieje mnóstwo rzeczy, jakie można zrobić, by polepszyć wszystko jeśli ma się małego penisa - można znaleźć najlepsze pozycje seksualne dla mężczyzn z małymi penisami, na przykład, albo możesz poprosić kobietę by ćwiczyła swoje mięśnie, tak, żeby były one mocniejsze, i poprosić ją żeby miała nogi bardziej zbliżone do siebie, tak, by jej pochwa byłą zaciśnięta i wywierała więcej nacisku na penisa. Problem, w esencji, skupia się na szerokości penisa, nie długości - większość kobiet nie lubi długich penisów, jako, że mogą uderzać w ich szyjkę macicy, i jak zostało powiedziane już niejednokrotnie, najbardziej czułą częścią pochwy są pierwsze trzy cale

Gość aaafaffa
chłopak musi cie pukać bo taka jego natura Dawaj mu 4 razy dziennie