Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo sie wkurzam

piszczenie w uchu

Polecane posty

piszczy mi w lewym uchu od 2 miesięcy, jak mnie to wkurza! Jak jest głośno to tego nie słysze, ale wystarczy ze jest ciszej czy w ogóle cicho to moja uwaga koncenrtuje sie tylko na tym pieroństwie! Słysze dobrze... co mam zrobic??? wie ktoś :(

Gość fdsff
przestac wlewac nasienie do ucha?

bardzo smieszne, naprawde... gratuluje poczucia humoru!

Gość Nie chcę Cię martwić ale
Widziałam program o dziewczynie z zespołu rockowego, której tak się zrobiło po szczególnie głośnym koncercie. Powiedzieli, że tak jej zostanie na całe życie.

idz do laryngologa bo może masz zapalenie a po drugie to może byc od niskiego cisnienia

o kurde...dzieki za te odp. nie tyle mnie to martwi co wkurza. Nie słuchałam głośno muzyki, a cisnienie mam raczej sakczące niż niskie. Albo zaczynam sie starzec ;)

Gość Świecowanie uszu pomaga
Zabiegi świecowania wskazane są w celu usunięcia: - osadów i zanieczyszczeń w uszach - zaburzeń ostrości słuchu - szumu lub dzwonienia w uszach - zapalenia zatok i przy nieżycie nosa Świecowanie reguluje również ciśnienie przy bólach głowy i migrenach http://www.naturoterapia.com.pl/html/oewiecowanie_uszu.html

Gość sławek71
mi też piszcy od miesiąca w lewym uchu , ajestem juz po badaniu laryngologicznym , dwuch badaniach słuchu w komoże ciszy , dwuch badaniach pnia muzgu , tomografii komputerowej , wczoraj miałem rezonans i wszystko OK , wyszło po rezonansie że to prawdopodobnie coś związane z zatokami . Ale prawdopodobnie .

Gość piszczące ucho też niestety
może i badania wyszły ci okej, ale weź naucz się pisać bo aż kłuje w oczy twój post...wrrrrr

Gość dzifne
Mózg wyłącza Ci właśnie jakąś częstotliwość słuchu...