Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagooda.

Dziewczyny CO CHCECIE DOSTAC POD CHOINKE ? BO JA NIE MAM POMYSLOW !!!!!

Polecane posty

Gość jagooda.

Sama niewiem co chce dostac od mamy a zostalo juz niewiele czasu :/ mam problem chyba dlatego ze juz wszystko mam :p -myslalam najpierw o torbie ale zdazylam juz sobie sama kupic -potem zastanawialam sie nad perfumami ale stwierdzialm ze jeszcze troche mi swoich zostalo zreszta sa dosyc drogie - moja mama ma inny gust niz ja wiec nie chce zeby mi kupowala ciuchy - zastanawialm sie tez nad suszarka ktora ma nakladke prostujaca ale slyszlaam ze to nic nie daje :/ zreszta i tak mam dosc proste wlosy - mp4 tez nie chce bo mam swoja i z niej nie korzystam :p cholercia niewiem co chce dostac... a wy jakie macie zyczenia? moze wy mnie zainspirujecie:p pzdr :)

Gość beauty__
a moze kosmetyki ? albo jakies zapachowe balsamy i zele

Gość jagooda.
kosmetykow mam od groma:p wlasnie myslalam nad jakims balsamem czekoladowym czy czyms w tym stylu ale jednak to nie to :/ aha wiem ze moja mama kupila mi lancuszek z serduszkiem z bizuterii bo sama jej pokazalam ze akurat ten mi sie podoba...ale byl dosyc tani wiec mam jeszcze pow co chce :/

moze niech ci porpstu da kase,ktora rpzeznaczysz na sowje wydatki,ja tak zawsze prosze..i zawsze dostaje,bo akurat nic nigdy mi nie potrzebne,a wiadomo,zawsze jakies ksero,notatki,wypad do pubu na bro..i hajs potrzebny... albo niech ci kupi jakis sweterek,gdzie razem wybierzecie i go dopiero dostaniesz pod choinke

Gość pierscionek
srebrny z oczkiem :)

Gość depilatorrrr

Gość albo suzuki grand vitara...
...albo nic!:P