Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche-sie-boje

on dla mnie pierwszy i ja dla niego tez....

Polecane posty

Gość troche-sie-boje

jestem w 5- letnim zwiazku. mam 23 lata, moj facet 24. on mial kilka dziewczyn przede mna, ja nie mialam zadnego chlopaka przed nim. oboje jednak jestesmy dla siebie tymi 'pierwszymi' w lozku. za niedlugo bierzemy slub. zastanawiam sie czasem, czy skoro zadne z nas nie mialo innych partnerow seksualnych czy istanieje jakies ryzyko, ze pozniej ktoremus sie 'zachce' zmiany? zdrady? sprobowania kogos innego? bardzo sie tego boje...bardzo sie tez kochamy...nie wyobrazam sobie zdrady w moim związku..to byl by koniec...

Gość po co czekacie bez sensu

Gość troche-sie-boje
na co?

Gość po co czekacie bez sensu
bez senus jest to ze czekacie do slubu. Po co wam to?

Gość nie nie nieeee
przestan snuc takie domysly! jest tyle malzenstw, ktore sa dla siebie tymi pierwszymi i jakos zyja zgodnie i bez zdrad od wielu lat (ale ladna rymowanka:)). Seks jest wazny, ale nie najwazniejszy. A jesli jestes innowacyjna w lozku i chetna do eksperymentow, to nic sie nie boj..tak latwo nie pojdzie do innej:)

Gość WD40
przede wszystkim, nie mysl o tym, a bedzie dobrze. Wiesz, ze mysli przyciagaja uczynki? Wiec zyjcie dla siebie, nie myslcie o innych..

Gość fhfdg
nie ma sie co martwic na zapas. a poza tym to powinnas sie cieszyc, ze trafilas na takiego faceta dla ktorego bedziesz pierwsza i jedyna. teraz ciezko o taki egzemplarz. zwykle juz maja kilka zwiazkow za soba i spali z wieloma, a ten twoj jest inny. to bardzo dobrze i mysle, ze dobrze rokuje na przyszlosc.

Gość vvvvv
Ja myśle, że powinniście najpierw trochę poeksperymentowac z innymi, i ty i on. Takie małe swingowanie :)

Gość tak chcę zapytać
oczywiscie wszyscy się głęboko mylicie. Seks w ogóle nie jest ważny. Miłosc jest ważna i szacunek dla drugiego czlowieka, ale nie seks. Nie jesteśmy zwierzętami na litosć boską!!!