Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicccesss

jakie buciki pasują do tej sukienki?? /studniówka/

Polecane posty

Gość ladne szpileczki
moga byc lakierki, pelne albo bez piety...

Gość ladne szpileczki
nie nie, w modzie sa ladne szpileczki i do tego lakierowane... wiem, co mowie...mieszkam w stolicy mody... zaraz sprobuje ci znalezc jakies foto

Gość ekhmmmmmmmm
hahahahaha :D te kozaczki rzeczywiście w sam raz ;d;D:D

Inter ... pomysł boski .. tylko .. niestety .. nie mam odpowiednich dodatków w tym kolorze . i nosze rozmiar 49 .. wiec .. niestety te butki to nie dla mnie .. a szkoda ....... ladne szpileczki ..- dzieki za pomoc ;) ;) szpilki fajne .. tylko ja rzeczywiscie wolalabym czarne .. ale pewnie jak poszukam to znajdę ;)

Gość ladne szpileczki
zycze powodzenia i udanej zabawy!!!

Ja bylam rok temu na studniowce jako osoba towarzyszaca...:) Wszyscy mieli czarne sukienki. Ja mialam czerwono-bordowa. W tym roku tez nie zaloze czarnej. Sukienka ladna, ale ja bym wybrala inny kolor. Te buty rzeczywiscie beda do niej pasowac :)

sliczna.gdzie mozba taka dostac???i zaile?? nie ide na studniowke wiec sie nie spotkamy w 2och takich samych:)

sukienka rzeczywiście śliczna ;) ;) a co do kupienia jej .. to nie wiem czy sie da. ja ją znalazłam w necie ... na stronce http://www.bluefly.com/pages/browse/list.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=945&deptFolderId=933 kupic jej raczej nie kupie .. ale znalazłam krawcową .. ktora podjela się uszycia ;) mam nadzieję .. ze wyjdzie tak samo .. ;)