Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz Warszawa 26l

Poniosło mnie wczoraj i przesadziłem, jak to teraz odkręcić?

Polecane posty

Gość ja kiedys probowalam wybaczyc
wiesz co sprobuj z jakims kolega to zobaczysz jak to jest. to tylko troszke nasienia w ustach. ten topik to prowokacja:)

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
jesteś idiotą...nie chodzi o to czy połknęła i czy połykanie jest straszne czy nie tylko o to że użyłeś wobec nie SIŁY i ZMUSIŁEŚ ją do czegoś czego nie chciała zrobić...mam nadzieję ze ci nie wybaczy bo na to nie zasługujesz :P

Gość zaciekawionaanoiwakeicaz
nie no nic zlego,wsadziles jej w gardlo badyla i patrzyles jak sie ksztusi,potem ona poszla spac na kanape a Ty co? nawet z nia nie pogadales?tylko poszles spac w sypialni? kwaity i przepraszam ? to zycie,nie film

ja spadam stad

najsmieszniejsze to ze dla zaciekawionej polykanie ejst miara milosci. to najglupsza rzecz jaka w zyciu slyszalam:)

Wiesz co facet?? Ty nie masz mozgu. Nic sie nie stało.. no nic! Zrobiłes cos wbrew jej woli. I to siła bo przytrzymałes głowę!!!! Wiedziales co robisz, że przymuszasz! A teraz nic sie nie stało, troche nasienia... Co zrobisz nastepnym razem? Weźmiesz ja nalnie, mimo ze nie chce? Przeciez nic sie nie stanie, czyz nie? Ty to bagatelizujesz. I jesli ona przejdzie nad tym do porządku dzienneko... ok. Ale jeśli nie... to co? Kwiatki usmieszek i przepraszam? I wsio wraca do normy? Nic nie rozumiesz co gorsza nie chcesz zrozumieć.

Gość zaciekawionaanoiwakeicaz
nie napisalam tak,poprostu jesli kocham faceta to nie mam oporu przed "polykaniem" tym bardziej,ze nie pali i zdoro sie odzywia

Gość ty nie masz ktos inny ma

myslałam że jak się kocha to się szanuje przede wszystkim :o i jak kotś czegoś nie chce to się go nie dość, że nie przekonuje to tym bardziej nie zmusza! i tu nie ma nic do rzeczy czy facet pali czy nie itd - sam FAKT zmuszenia jest traumatyczny dla niej i obrzydliwy z jego strony (hipotetycznie rzecz jasna)

Gość DASZ JEJ 3 LIŚCIE TO ZROZUMIE

Gość Łukasz Warszawa 26l
Nie unoście się tak Źle zrobiłem ale to tak nie chcący było, żałuję że do czegoś takiego doszło. Stało się jednak. Moja wina, ale nie ma co tego roztrząsać. Ładnie przeproszę, dam kwiatki i obiecam że nic podobnego się więcej nie wydarzy? Czyż to nie wystarczy? Tak to w życiu jest, nie ma ideałów. Myślę że jak mnie kocha to wybaczy, powinna to zrobić. To jest tak naprawdę dla mnie pierdułka i uważam że nie ma sensu się o coś takiego boczyć. Przecież jej nie pobiłem, ani nic z tych rzeczy.

Gość Łukasz Warszawa 26l
Ja ją szanuje, a ten incydent był pod wpływem alkoholu. Nie do końca kontrolowałem sytuacje i wiedziałem co robie.

pierdulka???????????????????? Zawiodles jej zaufanie i to po dwoch latach!!! Na pewno jest wsciekla, czuje sie rozzalona, wykorzystana przez najblizsza jej osobe... watpie zeby kwiatek pomogl... i jeszcze Twoje karygodne podejscie do tego... zal mi dziewczyny...

Gość byrd
mój chłopak kiedyś niechcący pomylił 'dziurki':/ przeprosił.co mialam zrobić,zlinczowac go?

Gość byrd
nie przesadzajcie,jeśli dziewczyna zdecydowała sie an sex oralny,to mogła sie z tym liczyć.zdarza sie.trudno.ma sie chłopak pociac?

Gość ale dokończył

Gość Laliitaaaa
hahah pomylil dziurki i pewnie nawet nie zauwazyl tego hahah dobre i ty mu wierzysz??

Gość Łukasz Warszawa 26l
wlasnie ja przeprosilem. wybaczyla. poszlismy sie kochac i znowu przytrzymalem jej glowe i spuscilem sie jej na twarz. zupelnie nie rozumiem dlaczego sie znowu tak wkurzyla. Dodam jeszcze ze ja zawsze jem jej kupe z wiadra i lubie miec jej cieplego snickersa na klacie. wtedy szczytuje nieziemsko. a moze ktoras z piszacych tutaj pan chciala by mnie obsrac ?

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a co zrobic gdy facet uwielbia pieszczoty oralne a ja nie lubie tego robic :( zrobilam mu te przyjemnosc ok 5 razy po czym zaprzestalam... strasznie mnie to brzydzi, nie moge sie przelamac... nie znosze zmaku i zapachu tego pierwszego plynu, klei sie to do ust i ciagnie fuj :( na razie nie robie tego swojemu facetowi, ale on bardzo to lubi... jak sie przelamac... ??

Gość ja uważam
że : 1. cały temat to prowokacja 2. ostatni post Łukasz Warszawa 26l to podszyw :D

Gość trzymajcie mnie
z tego co mówisz to wg ciebie TO ONA ZAWINIŁA TYM ŻE NIE CHCIAŁA ŁYKAĆ!!!!! ale to twoja wina i mam nadzieję że ci nie wybaczy a jeżeli to zrobi to przejrzysz na oczy i staniesz się normalnym facetem a nie chamem :O

Gość i co lukaszu
up

Gość byrd
laliitaaaa owszem,zauwazył.tak ,wierze,bo to była specyficzna pozycja:P

Mój partner raz zachował się w identyczny sposób.Zerwałam z nim.

Gość lololololo...
cnotliwe pipy - a za parę lat założysz topi \"szukam cnotliwej dziewicy która nie zachowuję się jak dz*wka czyli nie robi loda, nie chce anala etc\" :D