Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jestem w 38 tc.od kilku dni okropnie swedzi mnie brzuch(tylko brzuch)co godzine wsmarowuje w siebie balsamy oliwki itp.ale ciągle to samo:(W środe mam wizyte zapewne juz ostatnią przed porodem...Ale czy to normalne ,czy tak powinno byc???

niewiem czy mam racje...ale rozstępy sie pojawiają??? przynajmniej mi sie tak działo jak rozstępy sie pojawialy.

Gość rossinka
Spinko mnie tak swędzi ale nie ciągle (35tc) , jak sie podrapie to pomaga ;) Jesteś już przy końcówce moze brzuszek ci sie obniża i skóra sie napina = swędzi?

rozstepy już mi sie pojawiły z miesiąc temu:( ale ja sie tamrozstepani nie przejmuje:)wiem ze robilam wszystko zeby im zapobiec, ale niestety...cos za cos:)Fakt to juz końcówka,cały czas bym sie drapała,cały czas

Gość ja tak mam z piersiami
ale jestem w 6 miesiacu

Gość rossinka
To chyba musisz poprostu juz wytrzymać, może jest coś co przynosi ulgę ale gdybym jeszcze wiedziała co... a może masz uczulenie? Nie stosuj nowych kremów, olejków itp.

Gość nie chce straszyc ale...
cholestaza, przez "s" oczywiscie

spinka ja w koncowce 37 tc . mam to swedzenie od 5 miesiaca.zadna cholestaza- badania 3 razy robione. zwykle taka przypadlosc ciazowa, odstaw sol. przyprawy i kup leki na alergie w cizy. pije wapno przed snem i jest lepiej. jak uzywasz czegos jonshons baby to natychmiast odstaw- to jest dopiero g...

aha jeszcze cos...ja mieszkam w anglii.i mnie na swedzenie lekarz przepisal lotion eurax- stosuja go na swedzenie przy ospie, moze w Polsce tez jest, pomaga na pare godzin. chociaz wapno lepiej dziala

dzieki!!!Juz sobie robie wapienko,jonsona nic nie mam,używam w sumie od poczatku ciązy oliwki i balsamu nivea mam jeszcze krem na rozstepy, ale tez juz spory czas i nic do tej pory sie nie działo.W nocy spac nie moge tak mnie to drażni:/

Gość jagódka789
To nic groźnego. Tylko tyle, że będziesz miała kosmicznie wielkie rozstępy...

Gość ggdaaansk
normalne mamy rozstępami się aż tak nie przejmują

no to może ja jestem nie \"normalną\" mama która sie przejmuje dużymi rozstepami które ją swędza.Przepraszam GDAŃSK że wogóle ten temat poruszyłam,napewno jestes zajebistą mama i to że sie rozstepami nie przejmujesz kwalifikuje cie do tych NORMALNYCH mam.....

spinka69 jestes na koncowce wiec po cholere sie denerwujesz dodatkowo jakas siksa ktora chodzi po kafe i prowokuje bo sie jej nudzi??!!:(laska uwaza sie za idealna osobe i pozwol jej w to nadal wierzyc a nie cisnienie sobie podnosisz!:)Ja jestem dopiero w 19tc i do niedawna tez mnie strasznie brzuch swedzial i tylko brzuch do takiego stopnia ze namietnie sie drapalam.Lekarz przepisal mi wapno magnez i przeszlo.Juz nie dlugo urodzisz slicznego dzidziolka i skoncza sie wszystkie niedogodnosci:)powodzenia!