Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria//28

kobiety panów z długimi włosami...

Polecane posty

Gość Maria//28

dosc częste są niestety negatywne opinie o nich, takie generalizowanie... jacy są wasi panowie? mój jest swietnym mężem ii wspaniałym ojcem :)

Gość Avantasia
nie watpie,ktos kto slucha metalu,jest wrazliwy i ma wrodzona inteligencje,czyt.charakter.Czego nie powiem o disco-polowcach i tych wszystkich innych badziewiach!!!

Gość Maria//28
avantasia - teraz się pewnie zacznie!!! jakieś obrończynie disco - polo iCię obskoczą ;)

Gość Maria//28
a poza tym długie włosy i niekoniecznie metal. owszem, my to starzy wyjadacze jestesmy ;P ale lubimy też inną muzykę......

co chcecie od discopolo to tak swojska muzyka :P a jak mozna pod stołem polewać z tekstów:P

Gość dfgbvdfcg
moj maz ma 38 lat ma dlugie wlosy glany , mamy firme jestesmy po studiach mamy dzieci .. a przeszlos Jarocin itd

Moj ukochany nie ma dlugich wlosow, ale takie troche dluzsze, za uszy, ladnie obciete,zawsze zadbane,uzywa dobrych kosmetykow do wlosow...Uwielbiam je dotykac...Nie jest metalem tylko zwyczajnym facetem...Dzinsy,sweterek, marynarka, gustowne buty...Czasem sie deberwuje tylko kiedy,np.jestesmy w supermarkecie,a od tylu ktos do niego podchodzi i pyta o cos uzywajac zwrotu:Przepraszam panią....

ja tez uwazalam ze ludzie ktorzy sluchaja takiej muzyki. sa osobami inteligetnymi....... najmniej inteligetnie wydaja mi sie zelusie.....i łysii:D ale wiem wiem uogolniac nie mozna;)

Gość Avantasia
jasne,ze tak,bo to totalne bezmozdza a ja mojej muzy bede bronic do upadlego!I nie jestem akurat osoba,ktora szufladkuje ale niestety ta regula sie ciagle potwierdza,wiec kiedy nawet chcialabym powiedziec inaczej,to niestety sie nie da!To metalowcy sa postrzegani jako brudni,cpuni itd.itp.Ale ravowcy i techno lub hause to prawdziwe anioly!!!Zacpane na maksa i myslace o niczym,bo ta muzyka nie ma kompletnie zadnego przeslania!

rozumiem że słuchając innej MUZYKI (podkreślam słowo muzyki, bo dla róznych ludzi co innego ono znaczy) nie ma się ani wrażliwości ani charakteru? :o sorry nie ważne czego słucham (akurat z disco polo to pudło:P ) ale takie sformułowanie jest krzywdzące dla innych. jakbyście się potrzebowały dowartosciować tym słuchanie metalu jak dla mnie zabija wrażliwóść. szczególnie słuchu :P

Gość errr
Mądrość, czułośc itp. nie zależą od długosci wlosow, czy sluchanej muzyki tylko od charakteru i wychowania.

Gość dfgbvdfcg
Samanta ty sie nie wypowiadaj bo ty jutro do kosciola idziesz !!!!jestes chora kobieto zal mi cie naprawde !!!!

no tylko jakoś wśród drechów diskoćwoków itp nie znam nikogo kto teraz by robił coś normalnego:P

S_A_M_A_N_T_A co sie wczoraj stalo z ta Madlenka czy jak jej tam co pytala czy zostala zgwalcona?juz nie moglam czytac tej idiotki, wiec wyszlam, ale ciekawa jestem....

Gość Avantasia
Co TY kobieto mowisz???Wrazliwosc sluchu???Sorry ale chyba zatem nie masz zadnego,to muzyka w ktorej mnostwo sie dzieje i zeby ja wydobyc trzeba miec wrazliwosc.Sa rozne kierunki i rodzaje metalu!I nie twierdze,ze ktos kto slucha innej muzyki jest glupi ale jakos do tej pory nie spotkalam faceta,ktory jest na poziomie i do tego sluchalby disco-polo.To bardzo latwa muzyka,ktora nie wymaga zadnego rozwoju,w przeciwienstwie do metalu.

chodzi o to, że metale (których ja znam) słuchają tego strasznie głośno - więc siłą rzeczy to osłabia słuch (nie zrozumiałaś żartu) ;) Love tito -w sumie to chyba nic - wyszła prowokacja i tyle, potem jeszcze taka luźna dyskusja przez chwilę była ale się ewakuowałam

Gość o lol
ja uwielbiam metal ale nie można twierdzić zę on uwrażliwia :D ciebie tak ale jakąś inną osobę "ta łatwa muzyka disco polo uwrażliwia". TO JAKIEJ MUZYKI SIĘ SŁUCHA NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA NA BYCIE WRAŻLIWYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Therionowa
Mój mąż miał długie włosy i z pewnoscia nosiłby nadal,gdyby nie złosliwosc matki natury....aktualnie jest wygolony do zera i ma seksowna bródkę-tez cąłkiem niezle wygląda,oczyciscie ze jest fanem metalu i wszystkiego co jest wratosciowe czyli hard rocka,rocka gotyckiego ,progresywnego itp..jjest to nasze wspólne hobby. Wracając do długich wlosów....od czasów kiedy byłam młoda koza-uwielbiałam długie zadbane włosy u panów,...wszystkie te zespoły z lat 80 heavy i 90...ich image bardzo mi odpowiadał ..wyglad i muzyka...:).....nie moze mi sie pomiescić w głowie,ze ktoś moze chodzic w gaciach gdzie jest krok w kolanie..to jest obrzydliwe i okropne,wyglada jakby za przeproszeniem narznał w gacie..:))) nie wsapomne o dresach czy włosach na zelu.....co za moda.... WRóCCIE LATA 80 I 90!!!PANOWI W RAMONESKACH W ONCISłYCH DZINSACH I Z PIóRAMI DO PASA!!!!:)))) Pozdrawiam

Gość Therionowa
pozdrawiam Avantasie:)))) rewelacyjna jest ta metal opera:))

Gość a skinheadzi
czy facetow ktorzy sluchaja skinowskiej muzyki tez uwazacie za inteligentnych?

Gość Maria//28
ja pytałam o waszych facetów z długimi włosami, a nie o metalowców.... no ale mogłam oczekiwać, że dyskusja zejdzie na temat muzyki... i tak dobrze, że obeszło się bez wyzwisk ... dziecko spi a ja z moim kudłaczem ;) wypiję piwko :D