Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaaaaa

Małe osiedlowe sklepy - czemu pracują tam tak wredne baby?

Polecane posty

Gość wkurzonaaaaaaaaa

Przechodzą specjalne przeszkolenie czy co? :O

Bo zarabiaja 700 zl.netto ,nie siedza tylko musza latac po produkty i ogolnie to nie jest na pewno wymarzona praca...W supermarketach przechodza szkolenia i musza byc mili, bo mozna ich zwolnic a kto by chcial w takim maym sklepiku pracowac?jak zwolnia wredna babe to nie bedzie nikogo na jej miejsce

Gość wkurzonaaaaaaaaa
Nie mówię konkretnie o moim sklepie, ale większości takich małych sklepików np. społem, w których byłam. Siedzą tam takie wredne baby, pamietające czasy Gierka, które nie szanują nikogo poniżej 40 roku życia.

Gość wiesz moze tu nie ma zasady
ze w malym sklepiku pracuja wredne baby. Małe sklepy w porownaniu z duzymi maa mniejszy utarg , moze nie maja pieniedzy na zatrudnianie innych pracownic i wlascicielki stoja same? a moze kopoty rodzinne? chore dziecko albo sama kobieta ma jakies problemy zdrowotne? Wiesz tez nie lubie wchodzic do sklepu i myslec sobie: znowu bedzie wredna czy mnie ladnie obsluzy , ale zawsze mmi ta druga mysl przychodzi do glowy ze moze jednak ma swoje problemy i dlatego taka jest rozkojarzona i zdenerwowana

Gość wkurzonaaaaaaaaa
To, ze taka jedna z drugą "sklepikarka" zarabia mało i marzyła o karierze aktorki a nie sprzedawczyni nie oznacza, ze moze być chamska dla klientów!

Jesli chodzi o sklepy Społem to sie zgadzam :) Nieraz kupuję coś w takich miejscach i nie dosyć, że panuje jakiś dziwny chaos, to panie często przypominają takie sklepowe z lat 70-tych... coś w tym jest ;)

moze sa zle,kiedy przychodzi elegancka kobieta i pyta o produkt, ktory te baby kupuja tylko od swieta, bo ich nie stac.W skepiku na moim osiedlu pracuje baba, ktora zawsze sypie za mna komentarze...Niby cicho, ale tak zebym slyszala....Chodze tam tylko w ostatecznosci...Kiedys uslyszalam...\" Tampunów sie paniusi zachcialo, niech se wate wpycha...\", albo \"takie rarytasy to niech see z ameryki przywozi...\" a chodzilo mi wtedy o zwykle,slodkie buleczki maslane...Babsko mieszka na tym samym osiedlu co ja i wie ze czesto za granice jezdze i tak to komentuje...Niewiem, mąż mowi ze zazdrosny babsztyl

Gość kumpel z wojska
gdy wszedłem do takiego sklepu osiedlowego to akurat wychodził klient a sprzedawczyni woła na głos, cytuję : 'znowu przyszedł wódkę kupić ... dupę powinien sobie umyć bo capi na kilometr' normalnie chamstwo , jej się wydaje, że kim ona jest , księżniczką ?

Gość wkurzonaaaaaaaaa
Tak, jeszcze na PKP i w niektórych urzędach. To jest pewnen typ ludzi, którzy są przyzwyczajeni do innego systemu :O

nie tylko w takich małych, osiedlowych sklepach spotyka się takie babole... czasami mam wrażenie, że te panie dostają jakąś premię za bycie wredną :-o

Gość jakby były do życia
to by miały lepszą robotę a jak są do życi to handlują syrem i bułkami. to nie są kulturalne, wykształcone, obyte w świecie kobiety. nie znają zasady "co by się nie działo keep smiling"!

Gość w urzedach to jest czasem
ponizej krytyki :| szczerze mowiac staram sie nie zwracac uwagi na takich ludzi ale czasem sie nie da..;/

Gość w urzedach to jest czasem
a ja raz sie zszokowalam ...wchodze do malego skepu kosmetycznego a tam stoi wlascicielka - co to nie ona z cygarem w rece i pali w srodku 1 jak latwo sie domyslic klimatyzacji ani wentylacji nie bylo .. ale takie cos mnie denerwuje , w sklepie kosmetycznym jesczze;/;/

Gość wkurzonaaaaaaaaa
Nie trzeba być wykształconym i obytym w świecie żeby być miłym. Tego ne uczą na uniwersytecie. Nie oczekuję, ze będą się do mnie uśmiechac, niech po prostu nie będą chamskie!