Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowkowa

CzOłOwKa----StUdNiOwka!!

Polecane posty

Gość studniowkowa

Hej witam wszystkich słuchajcie mam ogromna prosbe...w tym roku mam studniowke, czas goni a moja klasa nie nagrała jeszcze czołowki...nie mamy kompletnie zadnego pomysłu jak miałoby to wygladac...:/ dodam ze jestesmy klasa humanistyczna...bardzo licze na Wasza inwencje tworcza i pomoc kazdy pomysł jest dla nas wazny wiec piszcie Kochani!!!! z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi:*:*:*:*

Gość studniowkowa
up up

Gość Assssss
ale czolowke do plyty DVD ze studniowki?? bo nie kapuje u mnie nic takiego nie bylo

Gość studniowkowa
tak czołowka do plyty DVD chodzi o przedstawienie klasy, moze to byc jakas scenka itp...

u nad kamerzysta nas przychodzi na nasza lekcje i nas nagrywa cala godzine:) a na filmiku pod kazda osoba bedzie imie i nazwisko:)

jeden z pomyslow ktory jakas szkola miala: kamerzysta przyszedl do szkoly, klasy i nagrywal najpierw troche cala klase a potem kazda osoba przedstawiala w kilku slowach druga osobe (np. ta z ktora siedziala, czy ta ktora bardzo lubila itp.) w ten filmik byly wpuszczone przerywniki-zdjecia klasowe, grupowe, z wycieczek kilkudniowych, z wycieczek do teatru, kina itp.

a my mielsimy cos w stylu tajnego ataku:dziewczyny na facetow. jako ze byla zima to najpierw bylo pzredstawienie kobietek ajk cos zywiolowo planuja a potem faceci silacze na silowni. na koniec dziewczyny wychodza ze szkoly a za nami bioegana faceci i rzucamy sie sniezkami,bierzemy line i wiazemy facetwo (jako ze nas bylo ponad 20 a ich tylko 8:P) i odchodzimy za budynek szkoly : oczywiscie przedsatawienie kazdej osoby podczas tego planowania i an silowni :)

Gość studniowkowa
hehehhe fajne te Wasze czołoweczki :)dziekuje :* ma ktoś jeszcze jakis pomysł?