Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promotor mnie podrywa

Promotor mnie podrywa....

Polecane posty

co zrobic?????

Mnie też :):):) No i co??? Nic. Mam narzeczonego i to jego kocham, a z podrywu się cieszę, bo to miłe jak wiem, że podobam się nie tylko swojemu lubemu :D:D:D:D:D

Gość wiii
To się ciesz że tylko tyle :p mnie też mój bajeruje, to normalne raczej u poromotorów :p Moje koleżanki mają za to takiego który je caluje, obściskuje i nawet oferuje podwózkę do domu (gdziekolwiek by nie mieszkaly.....)

ale on wie, ze ja nikogo nie mam zrobił taki wywiad, która z nas kogos ma a która jest wolna....w grupie jest 8 osób i to sa same dziewczyny bo facet powiedział, ze nie zyczy sobie na seminariach facetów tylko 2 kolezanki i ja jestesmy same ale jedna zrezygnowała ze studiow a ta druga chyba nie jest w jego typie bo jest bardzo mała a on jest taki postawny, wysoki facet.....no to sie mnie czepił...do tego jestem najstarsza w grupie bo mam juz 25 lat a one maja po jakies 22...bo to studia uzupełniające magisterskie wiec są w takim wieku... a ja sie głupio czuje i nie wiem co robic:(

najgorsze, ze on mi sie podoba, a nie wiem, co sie stanie, jak sie z nim przespie....

Gość wiii
Uśmiechać się ;) I to ladnie, o tak :D I być milą, zagadywać z panem itp. bo naczej szlag trafi Twoją magisterkę..... Czasami trzeba sie troszkę poświęcić w imię wyższych celów (i wyższego wyksztalcenia) :p

to znaczy, ze mam mu sie oddac, zeby zdac?

Gość wiii
To znaczy że masz być mila i uśmiechnięta niech się starszy pan nacieszy ladnym widokiem mlodej ślicznej dziewczyny :) a nie od razu się puszczać :/ boże co za czasy.... wszystkim tylko seks w glowie :p

Gość kuuuurczeeeeeeeeee
a czemu mnie promotor nie podrywa:o

nie podszywac sie !!!!!

haaa problem w tym ze on nie jest starszym panem ;) przystojny pan dr ma moze ze 33 lata.... te wpisy o przespaniu sie z nim to nie ja pisałam!!!!

Gość fhfdg
weź go olej, nie badz glupia