Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

czemu...

Polecane posty

Gość Bloem

...niektorzy wszystko maja podane w zyciu na zlotej tacy, a niektorzy maja ciagle ''pod wiatr''???

Gość bo biednym..
bak w oczy dmucha

Gość niektorzy nie potrafia docenic
tego co maja

Gość Bloem
czemu w dupie nie ma dżemu?

Gość Bloem
No wlasnie. Z czego to wynika? Do tych przemyslen sklonil mnie przyklad mojej przyjaciolki. W wieku 18 lat poznala faceta. Wielka milosc i slub po 1,5 roku. To byl w zasadzie jej pierwszy facet. Sa naprawde udanym malzenstwem. Poza tym jej maz jest prawnikiem,oplacil jej studia i ogolnie pomaga jej finansowo bardzo. Dzieki temu ona nie musi pracowac i ma czas na nauke a co za tym idzie, zdaje lepiej egzaminy niz inni. Teraz mysle o sobie. Przez cale studia musialam harowac sprzatajac klatki schodowe. Przez to w dosc sporej czesci zawalilam studia gdyz ciezko mi bylo pogodzic prace z nauka. Do tej pory mialam 3 powazne zwiazki. Pierwszy facet zdradzal mnie co odkrylam przypadkiem. Drugi facet po poltora roku stwierdzil, ze mnie nie kocha. Trzeci doprowadzil mnie do nerwicy, stanow lekowych i depresjii z ktorej lecze sie do tej pory. Mam 25 lat i chyba nigdy nie uloze sobie zycia

Gość fsdss
1 ) przestan myslec tylko o sobie 2 ) nie ty masz najgorzej 3 ) sa ludzie ktorzy nawet pracowac nie moga , bo sa chorzy 4) mysl pozytywnie 5 ) nie go

Gość kumpel z wojska
przynajmniej jedno masz pewne : to wszystko co do tej pory zdobyłaś to dzięki temu, że chciałaś zdobyć , czyli jesteś ambitna i chcesz nadal , zazdroscisz koleżance , że jej życie inaczej się ułożyło ? może chciałaś inaczej ale gdy przyszliśmy na ten świat to nikt nie obiecywał nikomu, że życie bedzie łatwe , piękne i przyjemne , widocznie nie trafiłaś na swojego

Gość fsdss
wlasnie jestes egoistka , bo myslisz tylko o kasie . KAzda laska ktora zazdeosci jest zalosna.

Gość o kasie to mogą nie myśleć
tylko bogaci ludzie. a jak brakuje na śniadanie to nic dziwnego, że myśli krążą wokół pieniędzy.