Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika7

Jak znalezc zboka po nr.telefonu?

Polecane posty

Od jakiegos czasu wydzwania do mnie ktoś i dyszy do sluchawki.Znam jego numer ale chce tez wiedziec kto to.Jak moge to zrobić?

Gość konkretna dresiara
tak ejsli pójdziesz z tym na policje , fgliniarze moga w kazdej chwili namierzyć numer bo maja uprawnienia i dotyczy to wszytkich sieci

zadzwoń z zastrzeżonego i zapytaj czy rozmawiasz z Romualdem Bączyńskim ,jak powie nie , to zapytaj się z kim rozmawiasz bo jesteś przedstawicielką (....tu zmyśl) :classic_cool: ps. Przeszedłem szkolenie szpiegowskie LPR :classic_cool:

Gość mika7Bardzo Was prosze o pomoc
Bardzo Was prosze o pomoc.

Gość idz na policje

Zrobilam błąd i zadzwonilam ze stacjonarnego.Nikt nie idebrał.Ale wystarczy ze mial wyswietlacz.Teraz przypuszczam,ze nie odbierze zadnego telefonu...

No i co im powiem?Że mi gosciu dyszy?Nasza Policja jest jaka jest.Wiem bo kiedys ukradli mi auto i gliniarz mi powiedzial wprost,ze gdyby to auto mialo duzą wartosc to juz by go szukalo pół komendy a tak to oni mają kupe takich spraw.

Nie boje sie ale to jest cholernie wkurzające.Chce goscia namierzyć i go postraszyć.Tyle.

Gość idz na policje

Niech sobie podyszy ;) a Ty w tym czasie odłóż słuchawkę [broń Boże, nie na widełki! :)] i nich odczuje radość z dyszenia, kiedy zapłaci rachunek. :D

Gość idz na policje

Jak Ci jeszcze raz zadyszy, to spokojnie i wesoło powiedz, że zgłosiłaś już ten numer telefonu na policję i że wyraziłaś zgodę na kontrolowanie połączeń z tym numerem, więc przypuszczasz, ze rozmowa jest kontrolowana. Po czym z uśmiechem satysfakcji spokojnie odłóż słuchawkę. ;)

Gość zrób przekierowanie
na 0-700 facet zadyszy jak zobaczy rachunek

Podaj jego numer znajomym, niech do niego powydzwaniają i tez mu podyszą :) Ja zwykle do takich dowcipnisiów sama wydzwaniam, daję jego numer znajomym, tak że gość ma \"ubaw\" przez pełną dobę. Zapewniam że szybko się kończy wydzwanianie. A w ogóle to mi kiedyś jeden powiedział że strasznie go podniecam i mu stanął... i że jak mu nie wierze to mi może w słuchawkę wiadomą częścią ciała postukać :D